Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-12-17, 12:06
liczy się oręże ;p instrument również
ale najważniejsze jak ktoś tym instrumentem włada :P:P
na widok wielkiego instrumentu kobiecie dech zapiera
a odpowiednim władaniem nim wiadomo co można wskórać :P:P
Coś mi tu nie pasuje... przecież to Wasz (kobiet) wymysł... Gra wstępna facetom jest nie potrzebna n Swieczki wino itd to wszystko faceci muszą robić żebyście były gotowe Laughing ... Więc nie rozumiem dlaczego się śmiejecie z facetów.
Ehh...gregg, naprawde uważasz, że gra wstepna to tylko przykry obowiązek, a co powiesz o grze trwajacej kilka dni, napieciu narastającym, az do granic wytrzymałości, przelotnych musnieciach, zalotnych spojrzeniach, obcasy, ponczoszki te sprawy...!!!!
Tylko widzisz, my potrafimy sie dla was postarac, gorzej z wami, zero inwencji
gregg napisał/a:
A mnie się kojarzy z trafieniem w ten jeden czuły punkt... i kobieta cała wybucha. Najwidoczniej szanowne forumowiczki tego nie znają Laughing Laughing Laughing Jakieś orleańskie czy co???
eh...i bez czulego punktu moze byc swietnie, tylko troszke inwencji, a nie szablonowo odrobione lekcje!!!
Narzekają na grę wstępną, ale jak wyskoczysz w ponczoszkach to są zachwyceni! juz nie mówiąc o erotycznych smsach n n
Dokładnie glizda, ja nie wiem komu bardziej ta gra wstpena potrzebna!!! Ehh..widze, ze nadajemy na tych samych falach, glizda, dobrze wiemy co was kreci kochani
Dokładnie glizda, ja nie wiem komu bardziej ta gra wstpena potrzebna!!! Ehh..widze, ze nadajemy na tych samych falach, glizda, dobrze wiemy co was kreci kochani
Im, im ale oczywiscie będą sie zapierać i mówic nam o technice i perfekcji
Dowartościowujcie sie... zawsze macie gorzej niż my ze znalezieniem partnera n
hmm...cóż za głeboka myśl Ferbiczku, mnie sie wydaje, że znalezienie to nie jest taki wielki problem, wy w przeciwienstwie do nas jestescie tak prosci, że zadna instrukcja obsługi nie jest potrzebna, wystarczy tylko dobrze podkrecić sytuację Wszystko jednak zależy od kobiety, bo to tak naprawde to my decydujemy co z tego podkrecenia wyniknie!!! Współczuje koleżankom, które sa tak łatwe, ze pozniej nawet nie wiedza co? z kim? i dlaczego? Daleko mi do takiego zachowania, głosno i wyraźnie to zaznaczam, ale dreszczyk emocji to fajna sprawa
glizda, nie ma reguły... są zarówno proste kobiety jak i prości mężczyźni. Generalizować tutaj nie wolno, bo każdy z nas jest inny. Ja się nudzę po prostu z prostą kobietą i wiem, że taki związek nie ma przyszłości.
Kochani, najwazniejsze jest to, zeby sie dobrać, zeby jedna strona spełniała oczekiwania drugiej i vice versa. Ferbiczku, to własnie Ty generalizujesz, moze kiedys spotkasz prosta kobiete, która swoja prostotą tak bardzo Cie urzeknie, że nie bedziesz chciał juz nigdy wiecej żadnej innej!!! Swoja drogą to całe skomplikowanie na dłuższą mete jest męczące, czasami chciałabym zeby wszystko było proste i łatwe, a tak nie jest, miedzy innymi dlatego, że niepotrzebnie sama sobie komplikuję życie, a po co???!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum