Wysłany: 2006-12-14, 13:36 Nauczyciel w-f prowadzil po pijanemu lekcję
Nauczyciel wychowania fizycznego w jednej z mrągowskich szkół po pijanemu prowadził lekcje. Miał w wydychanym powietrzu ponad 2,5 promila alkoholu - poinformowała rzeczniczka policji Anna Siwek.
Informację o pijanym nauczycielu otrzymał dyżurny mrągowskiej komendy od anonimowej osoby.
Policjanci, którzy przyjechali do szkoły przebadali 54-letniego mężczyznę na zawartość alkoholu w wydychanym powietrzu. Okazało, się, że nauczyciel był kompletnie pijany. Kolejnych lekcji już nie poprowadził, zastąpili go inni nauczyciele.
Mężczyźnie grozi za to kara aresztu albo grzywny.
źródło Onet.pl
Był temat o pijanych uczniach , wiec dodaje cos o pijanych nauczycielach
Według mnie to jest niedopuszczalne!!
Jak chodziłam do liceum to pan od P.O. (starszy gość ) zawsze na lekscje przychodził pijany (mocno pijany) , śmirdziało od niego na kilometr i był czerwony .. nie wiem czy jeszcze tam pracuje ale widać że tego typu przypadków jest wiecej.
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Pomógł: 15 razy Dołączył: 19 Lip 2005 Posty: 1562 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: zewsząd
Wysłany: 2006-12-18, 10:00
Malinka napisał/a:
śmirdziało od niego na kilometr i był czerwony ..
to chyba dużo nie pił bo jak by było inaczej to by był bordowy, a tak na poważnie to dużo jest teraz przypadków picia w pracy i to nie tylko w szkołach .
kiedyś o takich rzeczach sie nie mówiło.że nauczyciel pijany albo uczeń.po prostu nikt nie wierzył że nauczyciel może przyjść do szkoły pijany.teraz łatwo można to udowodnić.
_________________ „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.”
1% ze swojego podatku na rehabilitację dziecka http://dzieciom.pl/podopieczni/4355
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum