Autko po przeróbce wygląda dobrze ale praktycznie nic z "bajerów" nie zostało wmontowane... alufele nie oślepiają, sprzęt w środku średni chyba liczyli się z tym że w polsce kradną... i ten złoty kolor... porażka
_________________ I była zgroza nagłych cisz! I była próżnia w całym niebie!
A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebie?
"Chory diabeł potrafi być mnichem, a gdy poczuje się lepiej znów jest sobą"
auto teraz w sam raz dla Marka, i babcia sie juz z niego nie śmieje
Wiesz co daff oglądałam dawno już ten odcinek i wydaje mi sie że oni sie z nas śmieją w żywe oczy i pokazująże w Polsce to sie jezdzi tylko takimi trabantami... I to nie były tylko moje odczucia...
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Śmiali się inaczej co trochę docinki o Polsce - jaka to zima ostra jak w środku Rosji... jakie to komunistyczne auto ble ble, taktują nas za gorszych czy co ?
Pomogła: 12 razy Wiek: 44 Dołączyła: 17 Lis 2005 Posty: 1648 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-12-20, 10:07
Cytat:
Śmiali się inaczej co trochę docinki o Polsce - jaka to zima ostra jak w środku Rosji... jakie to komunistyczne auto ble ble, taktują nas za gorszych czy co ?
co wy jakies kompleksy macie???
a mnie sie wydaje, ze Polacy sie wszędzie doszukują uszczypliwości. nie wydaje mi sie aby ktos sie z nas bardziej śmiał niz z innych narodów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum