Ktoś rozsyła miły wygaszacz ekranu- TH - superman.zip.
Jeśli go rozpakujecie w swoim komputerze, to stracicie wszystko
Wasz twardy dysk zostanie zniszczony, a ten ktoś uzyska Wasze nazwisko i haslo (password) przez Internet.
Nie rozpakowujcie w żadnym wypadku tego wygaszacza ekranu
O ile wiadomo, wirus został puszczony w obieg od wczoraj.
Ta informacja zostala opublikowana wczoraj rano przez Microsoft.
Wirus tworzy plik tekstowy w c: /windows/thaurus/jest/super/gosc.txt i tam przetrzymuje dane które następnie zostają wysłane przez internet.
Prosimy Was o rozpowszechnienie tej informacji do wszystkich Waszych znajomych, którzy mają dostęp do Internetu. Proszę skopiujcie i wyślijcie te informacje do kogokolwiek aby ten wirus mogł zostać zablokowany. Poinformujcie wszystkich których macie na liście znajomych GG i innych przyjaciół.
dziwne, kto jeszcze w dzisiejszych czasach rozpakowuje coś co dostał od nieznajomego? To mnie zastanawia...
A co będzie jeżeli dostaniesz to od znajomego np. ze swojej listy na gg???
TAk otrzymałem odstatnio wira ktory sam się rozsyłał. Przyszdł w wiadomości od mojego kuzyna. Na szczęście nie był bardzo groźny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum