Chyba się nie orientujesz, ale psychologia od paru dobrych lat jest jednym z najbardziej obleganych kierunków. To za ile lat nadajdą głupie czasy, nie trzeba długo czekać. Studia nie trwają też rok, a 5 lat. Żeby być dobrym 5 lat to za mało.
ywis [Usunięty]
Wysłany: 2005-08-07, 18:44
Pożyjemy zobaczymy... ale dla mnie to głupota, a żeby tylu psychologów mieć w kraju, a jak już postanowią wyjeżdżać to powodzenia, że znajdą pracę gdzieś za granicą, bo raczej na papier polski nikt nie będzie zwracał uwagę, mało gdzie i kto, choć się znajdzie.
No niestety, nie można mieć wszystkiego . Buuuuurakło mi TYLKO/ AŻ 100 pkt .
Spoko, nie tym to innym razem. Ja im jeszcze pokaże....
Wcale nie jest mi przykro.... ,
wcale... ,
no bo dlaczego ma mi być przykro..
, tylko się nie dostałam... ,
cholera jasna
MiLeNa [Usunięty]
Wysłany: 2005-08-16, 22:55
Hm..to jest jeden z kierunków,który mnie bardzo interesuje..mam jeszcze 3 lata przed sobą, zobaczymy jak to będzie..a Tobie życze powodzenia Dominiko - myśle że Ci sie w końcu uda..sya;)*
Witam. W czym moge pomoc?
Magda, czy jestes siostra Łukasza??
Na forum bywam rzadziej, ale jak cos to pisz na maila, ewentual;nie GG (jest w profilu)
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum