Tak-Nie
Nie-Tak
Być może-Nie
Żałuję-Pożałujesz
Potrzebujemy-Chcę mieć
Rób jak chcesz-Kiedyś mi za to zapłacisz
Musimy porozmawiać-Chcę ponarzekać
Jest mi wszystko jedno-Oczywiście, że mi to przeszkadza, idioto!
Jaki ty jesteś męski-Lepiej byś się ogolił, umył i popsikał dezodorantem
Ach, jakie piękne kwiaty-Czy ty myślisz wyłącznie o seksie?
Bądź romantyczny i wyłącz światło-Oczko mi poszło na pończosze
Ta kuchnia jest niepraktyczna-Chcę się przeprowadzić
Powiedz czy mnie kochasz-Zaraz cię poproszę o coś bardzo drogiego
Jak bardzo mnie kochasz?-Dziś zrobiłam coś, co ci się na pewno nie spodoba
Musisz się nauczyć komunikowania-Masz się po prostu ze mną zgadzać
Słyszałam jakiś hałas-Zauważyłam, że już prawie zasnąłeś
Za minutkę będę gotowa-Możesz założyć kapcie, napić się piwa i poszukać ciekawego programu w TV
Gdy mężczyzna rozmawia z kobietą...
Jestem głodny-Jestem głodny
Chce mi się spać-Chce mi się spać
Jestem zmęczony -Jestem zmęczony
Chcesz pójść do kina?-Kiedy pójdziemy do łóżka?
Może byś do mnie wpadła -Kiedy pójdziemy do łóżka?
Może pójdziemy razem do restauracji?-Kiedy pójdziemy do łóżka?
Mogę do ciebie zadzwonić?-Kiedy pójdziemy do łóżka?
Zatańczymy?-Kiedy pójdziemy do łóżka?
Nudzi mi się-A może poszlibyśmy do łóżka?
Kocham cię-A może poszlibyśmy do łóżka już teraz?
Ja też cię kocham-No, skoro już to powiedziałem, to może wreszcie poszlibyśmy do łóżka?
Ładna sukienka-Niezłe cycki
Tak, niezła fryzura-Przedtem było lepiej
Tak, niezła fryzura-I za to zapłaciłaś 150 PLN?
(W czasie zakupów) Ta jest niezła-Weź wreszcie którąś z tych cholernych sukienek i wracajmy wreszcie do domu
_________________ Kiedy dziewczyna ma piętnaście lat, nienawidzi mężczyzn i wszystkich chętnie by wymordowała, a w dwa lata później rozgląda się, czy któryś przypadkiem nie ocalał
nom wiesz glizda
to jest bardziej dosadne i lepsze do przetrawienia książki 'Mężczyźni są z Marsa a kobiety z Wenus'
którko, zwięźle i na temat
[ Dodano: 2007-01-06, 23:12 ]
niż książka* (mialo być)
_________________ Kiedy dziewczyna ma piętnaście lat, nienawidzi mężczyzn i wszystkich chętnie by wymordowała, a w dwa lata później rozgląda się, czy któryś przypadkiem nie ocalał
Czytałam juz to kiedys ale tekst jest super i prawie ze wszytkim sie zgadzam
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
hehe no widzisz... ja najpierw przez książkę przebrnęłam, a dopiero niedawno odkryłam powyższe... i zostaję przy tym...
nie odbiegajnie od tematu...
tam był text o genach a poziomie inteligencji...
ja zapodałam słowniczek damsko-męski...
dla ułatwienia, aby ktoś potrafil czytać lepiej między wierszami o co komu chodzi
Nie zrozumiałaś - pisałem wyraźnie do zapa, nie do ciebie.
nie odbiegajmy od tematu* miało być...
ale spox, nie unos sie bo nie ma powodu
ponieważ ja pisalałam ogółem...
[ Dodano: 2007-01-08, 12:12 ]
Malinka napisał/a:
Już niestety większość z nas taka jest ale faceci i tak nas kochaja z naszymi wadami i zaletami.
kochają, bo wiesz bez nas to mogliby z głodu paść (co niektórzy)
za to my czasem nie mozemy za cholere zaakceptować ich wad...
ale w sumie juz nie wiem co jest gorsze facet z mnóstwem wad czy facet bez wad... -- bardziej idealny niz my... (ale to nie jest możliwe)
Nie unoszę się - wyjaśniam jedynie sytuację. Na przyszłość pisząc ogółem nie cytuj bezpośrednio.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum