Dziecko niepowazne... Z błahego powodu sie powiesic... Nie no tchórz z niego i taka du** wołowa.
... akurat dla niego to może była pierwsza miłość i nie wiedział co z sobą zrobić ...
i rozwiązaniem najlepszym dla tej chwili było się powiesić ...
chińczycy mają inna mentalność ...
_________________ "Miałem zamiar zmienić koszulkę, ale zamiast tego zmieniłem zamiar" (Kubuś Puchatek)
Jak ma sie 17lat to chyba ma sie poukładane w głowie
przepraszam Mateusz ale ja tez kiedys miałam 17 lat...i wiem, że to był szalony okres Nie miałam wtedy wcale poukładane w głowie. Fakt, nie myslałam o samobójstwie z powodu niepowodzeń w miłości...ale wiem, że takie myśli są typowe dla osób w tym wieku. Młodzież jest jeszcze niedojrzała emocjonalnie, psychicznie...kazde niepowodzenie uważa się wtedy za koniec świata. Jedni potrafią sobie z tym poradzić a inni nie, tak jak ten 17-letni chłopak.
_________________ Nic nie jest tak silne jak delikatność; nic tak delikatne jak prawdziwa siła...
Dla młodego Chinczyka to raczej nie była wielka nowość. W Chinach era internetu wystąpiła o wiele szybciej niż u nas.
No tak ale sa luzie dla których internet jest nowościa ... i nie musi chodzić o Chińczyka
daff napisał/a:
malinka, wytłumacz mi proszę, co to znaczy....
To znaczy że dziewczyna wymyślała sobie różne historie, nieraz mijające sie z prawdą .. ale one były tak ciekawe i taką ekspresję w nich ,,uskuteczniała" że nie dało sie jej nie wierzyć.. a wymyślała historie nie z tej ziemi ]
daff napisał/a:
wracając do tematu, moja koleżanka wyszła za mąż za chłopaka, którego poznała przez Internet
da się??
Jasne że sie da
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Jak ma sie 17lat to chyba ma sie poukładane w głowie.
to akurat nie jest prawidlowowscia , to jak radzimy sobie z problemami jest zalezne od poziomu naszej inteligencji emocjonalnej. jak juz gdzies pisalam, nie wyobrazamy sobie tego ile jestesmy w stanie wytrzymac. troche zaparcia, pozytywnego "kopa" od przyjaciol i do przodu!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum