Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2007-01-12, 16:48 Wielki brat przemówi
Wkrótce przy kamerach monitoringu wizyjnego miasta pojawią się megafony. Dyżurny, obserwujący obraz na ekranach, będzie mógł zwrócić uwagę kierowcy, który źle zaparkował auto na wąskich uliczkach starówki lub ostrzec mieszkańców w przypadku alarmowej sytuacji.
[...]
Dziennik Łodzki 12 stycznia 2007 Nasz Tygodnik Wieluń, Pajęczno, Wieruszów, str. 2
[ Dodano: 2007-01-12, 17:02 ]
O tym to ja juz slyszalem jakis czas temu(nie jestem pewien ale chyba kolo lipca ) ale kto by pomyslal ze tak sie stanie:) w Wieluniu??:)
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
no przecież po co wysyłać patrol?a ile sie zaoszczędzi na benzynie
_________________ „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.”
1% ze swojego podatku na rehabilitację dziecka http://dzieciom.pl/podopieczni/4355
Mnie się osobiście to podoba... niech jakiś "Czesław" zostanie wyczytany publicznie po rejestracji, zapuści buraka i może się czegoś nauczy... no chyba, że nawet nie zna swoich numerów
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2007-01-13, 12:18 Wielki brat...
Czy usłyszymy takie słowa??
" Widze Cie widze Cie..."
"Po pasach panie chodz..."
"Prosze się nie bić..."
"Do pana w czerwonej kurtce, proszę o wyrzucenie papierka do kosza a nie na trawe"
"Prosimy nie deptać trawnika"
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum