Najpierw Bóg stworzył mężczyznę w rajskim swym ogrodzie
pomyślał, "Muszę stworzyć, coś, co w życiu tobie pomoże"
Tak powstał projekt wielki, piękniejszy od bursztyna.
Przed oczyma mężczyzny pojawiła się dziewczyna.
Dwie piękne nogi, długie i aksamitne
delikatne i gładkie, można rzec wybitne.
Przepiękne bioderka o kształcie pożądanym,
by mężczyzna wiedział, że jest przez Boga wybranym.
Dwie cudne piersi, pełne i soczyste,
tworzące w myślach mężczyzny, marzenia nieczyste.
Ukochane ręce, idealne do przytulania,
i dwie kochające dłonie, do głaskania i całowania.
Pęk długich i jasnych włosów, do ramion sięgających
I para błękitnych oczu, zawsze czułych i wielbiących.
Stworzył to Bóg dla mężczyzny, by serce jego śpiewało.
Dodał jeszcze usta.
Wszystko się zjebało...
[ Dodano: 2007-01-09, 18:46 ]
Mnie się podoba i charakter i uroda. Byle tylko nie kontrastowało ze sobą
stanmarc, ale lubisz duży biust tak jak i ja Przyznaj się
Generalnie na to w to co jest zapakowana zawartość najmniej zwracam uwagę, ale też nie chciałbym się związać z kimś, kto straszyłby moich znajomych Więc może w odróżnieniu do większości facetów, przywiązuję wagę bardziej do charakteru niż do wyglądu, więc chciałbym w miarę ładną, elokwetną, inteligentną i zaopatrzoną w wiedzę Mam wymagania no nie ?
Pomógł: 15 razy Dołączył: 19 Lip 2005 Posty: 1562 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: zewsząd
Wysłany: 2007-01-11, 00:29
Widze Panowie, że charater i jeszcze raz charakter przeważa nad wszystkimi innymi walorami kobiety Z jednej strony właśnie ta strona kobiety będzie bardziej ingerowała w związek parterski niz na przykład wdzięk i figura Jestem z Was dumny
Pomógł: 7 razy Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 960 Piwa: 6/3 Skąd: Oklahoma Village
Wysłany: 2007-01-11, 11:07
Ferbik napisał/a:
stanmarc, ale lubisz duży biust tak jak
spadaj Ferbik
Ferbik napisał/a:
ale też nie chciałbym się związać z kimś, kto straszyłby moich znajomych
No i oplułem monitor przez Ciebie
Lesiu napisał/a:
Widze Panowie, że charater i jeszcze raz charakter przeważa nad wszystkimi innymi walorami kobiety Z jednej strony właśnie ta strona kobiety będzie bardziej ingerowała w związek parterski niz na przykład wdzięk i figura Jestem z Was dumny
Lesiu, myślę, że oceniamy całokształt, tak jak napisał Ferbik. Myślę, że każdy z nas jest skłonny do kompromisu, zaakceptowania pewnych wad, czy to fizycznych czy też charakteru - inaczej się nie da bo całe życie można szukać ideału - no ale też nie można przesadzać z tym kompromisem - patrz powyżej: tekst Ferbika o straszeniu znajomych :D:D
Pomógł: 17 razy Dołączył: 08 Mar 2006 Posty: 1805 Skąd: okalew/wrocław
Wysłany: 2007-01-28, 21:08
zarówno za mały jak i za duży biust nie jest moim faworytem. Poprostu musi być wsam raz. Podobnie z innymi atrybutami kobiecości.
W ankiecie zwyciężyła ładna buzia i charakter - cóż, zapewne jest to jakaś podstawa, ale nie chciał bym aby dziewczyna o ładnej buzi ważyła więcej niż ja
Pomógł: 10 razy Wiek: 43 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-02-11, 23:08
Zapach jest (słowo wymoderowano) ważny. Poza tym podpisałbym się pod wieloma wcześniej wymienionymi punktami
_________________ Art. 146, ust. 1: "Rada Ministrów prowadzi politykę wewnętrzną i zagraniczną
Rzeczypospolitej Polskiej."
Art. 133, ust. 3: "Prezydent Rzeczypospolitej w zakresie polityki
zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum