Artykuł dotyczący A.Samsona. W sobotę oglądalam reportaz na ten temat w TVN24, mysle ze kara 8 lat pozbawienia wolnosci i 10 lat zakazu wykonywania zawodu to zdecydowanie za malo. Nie wiem co doprowadzilo do tego, ze czlowiek, ktory powinien pomagac, krzywdzil. Co jest w tym wszystkim najgorsze? Krzywdzil dzieci, ktore w zaden sposob nie byly tego swiadome. A wypowiedz typu "wisi mi to" kilka razy powtarzana w wywiadzie sprawiala, ze mialam ochote wyrzucic tv przez okno
Pomógł: 17 razy Dołączył: 08 Mar 2006 Posty: 1805 Skąd: okalew/wrocław
Wysłany: 2007-01-16, 10:56
uważam, iż pedofile oprócz tego że powinni być karani to powinni również być leczeni. Przecież to jest skrzywienie psychiczne i powinno być traktowane również jako choroba. Czy w Polsce próbowano leczyć tych ludzi? Ktoś coś wie na ten temat?
leczyć?!? o czym wy mówicie?takich ludzi to powinno sie kastrować!
udusiłabym własnymi rękoma takiego gnoja gdyby zrobił coś mojemu dziecku
_________________ „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.”
1% ze swojego podatku na rehabilitację dziecka http://dzieciom.pl/podopieczni/4355
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum