no to ja też coś powiem.
jak chodziłam do szkoły średniej też zbierałam kase do puszek.wtedy takich wypasionych jak teraz to nie było.sami musieliśmy zrobić takie pudełko na pieniądze. i napisać na nim WOŚP.oczywiście mało kto wiedział co to jest.ludzie zadawali nam pytania typu "co to za orkiestra?co ona gra?muzyke poważną?
i tak bez końca musieliśmy tłumaczyć każdemu z osobna o co chodzi.
co roku staram sie wrzucić pare złoty do puszki i będę to robić "do końca świata i jeden dzień dłużej"
na przystanek Woodstock też planuje jechać w tym roku.chce pokazać mojemu synkowi jak ludzie potrafią sie bawić
_________________ „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.”
1% ze swojego podatku na rehabilitację dziecka http://dzieciom.pl/podopieczni/4355
Ja w tym roku śmigałem z puchą i było bardzo sympatycznie zimo, po południu mokro ale mimo to sympatycznie. Najlepiej było na koncercie szkoda tylko że tak mało ludzi i tak szybko się rozeszli
Najlepiej było na koncercie szkoda tylko że tak mało ludzi i tak szybko się rozeszli
Bo niestety u nas na wsi ludzie nie potrafią się bawić. Smutne ale prawdziwe... nie rozumieją, że koncerty organizowane są dla ludzi a nie dla grających...
Pomogła: 8 razy Wiek: 36 Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 727 Skąd: z 1038:D
Wysłany: 2007-01-17, 20:35
no wlasnie... i szkoda zespolu 69 bo przyjechali...tylko nie bylo sensu rozkladac sie dla 10 osob....no coz:(
ale mimo wszystko...chyba bylo fajnie prawda:)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 17 Lis 2006 Posty: 407 Skąd: z każdego miejsca
Wysłany: 2007-01-17, 23:36
niestety nie
Jak już pisałem w temacie "Rząd a'la Kaczka" (polecam), to nazwy i nazwiska "zapożyczyłem" z radia RMF FM - powieść Klary Weritas: "Łabędzi śpiew Gąsiora"
Ale miło słyszeć, że się komuś podoba.
Pozdrawiam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum