Przez dwa dni komputer mi chodził jak slimak że już myślałem o zakupie nowego.Dzisiaj włączam chodzi jak czysta nówka.Czy ktoś z forumowiczów kto ma łącze z kablówki odczuł też jakieś zmiany.Nie przypuszczam że komputersam się naprawił.
Ja mam niekiedy podobne problmey. Ale mysle ze to wina dysku twardego, który ma już 6lat i raz chodzi normalnie a raz nie...
Hmm a może twój komp był uzyty jako komputer zoombie. Czyli taki co hakerzy często wykorzystują do włamywania się... Opanują kilkanascie komputerów i póxniej za pomocą nich się włamuja np. do serwerów Banku Nordea
Ale to jest kosmetyka dysku. A mareks - napisał że po dwóch dniach, komp znowu zaczoł smigać. Ja bym stawiał na kłopoty serwera. Zapewne dostał małej czkawki, i już mu przeszło!!!!!.
Kosmetycznie można też wykonać następujące czynności :
Start - wszystkie programy - opcje internetowe - zakładka ogólne - kliknij usuń pliki cookie i obok usuń pliki temp.
Oraz :
start - uruchom - wpisz ` prefetch ` i ok - usuń wszystkie pliki , oprócz pliku ` layout ` jeśli go masz.
U mnie, przy muleniu,zawsze zdaje to egzamin.
_________________ Nie trzeba być bogaczem, aby ofiarować coś cennego drugiemu człowiekowi: można podarować mu odrobinę czasu i uwagi.
Ale to jest kosmetyka dysku. A mareks - napisał że po dwóch dniach, komp znowu zaczoł smigać. Ja bym stawiał na kłopoty serwera. Zapewne dostał małej czkawki, i już mu przeszło!!!!!.
Owszem, bo tytuł tematu mówi o wolnej pracy komputera, nie internetu
Stąd rozwiązanie które podałem polecam robić zapobiegawczo, lub po prostu w celu przyspieszenia jego działania (efekty są widoczne).
Maru napisał/a:
start - uruchom - wpisz ` prefetch ` i ok - usuń wszystkie pliki , oprócz pliku ` layout ` jeśli go masz.
Ten program również ma wbudowaną opcję czyszczenia tego folderu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum