Jutro jest Dzień Babci aw poniedziałek Dzień Dziadka!
Czy pomyśleliście już o jakimś upominku dla naszych ukochanych babć i dziadków??
Ja niestety dziadków juz nie mam, a babcie tylko jedną, moją ukochaną!!
Dbam o nią nie tylko w ten jeden szczególny dzień ale cały rok! Ale w ten dzień staram sie dać jej zawsze jakiś upominek.
A na grobach nieżyjących dziadków zapalam znicze.
A czy wy pamiętacie o naszych kochanych babciach i dziadkach???
niestety nie mam juz dziadkow, co gorsza nie pamietam ich, choc jednego moze jak przez mgle.. , za to dwie babcie , ktorym w tym roku moglam zlozyc zyczenia tylko telefonicznie.
Co roku kupywałam babci jakieś tradycyjne bukiety kwiatów. W tym roku postanowiłam trochę zaszaleć i zakupiłam nieco egzotyczną(przynajmniej z wyglądu) roslinkę . Nie pamiętam już jej nazwy, bo nie jest w języku polskim Pani z kwiaciarni mówiła, że pięknie urośnie. Pożyjemy, zobaczymy Ale trzeba było widzieć minę babci! Można powiedzieć, że była lekko zaskoczona (mam nadzieję, że pozytywnie). WSZYSTKIM BABCIOM I DZIADKOM ŻYCZĘ POCIECHY Z WNUKÓW PRZEDE WSZYSTKIM!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum