Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2007-01-27, 21:10 Prezent..... no właśnie - jaki
Szukam pomysłu na prezent z okazji 30 rocznicy ślubu dla rodziców(koncowka lutego). Kwota do 70- 80 zł.
Obraz odpada(niema gdzie powiesić)
Pomóżcie. Podajcie swoje propozycje:)
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Ja swoim rodzicom w tamtym roku sprezentowalam album z wklejonymi fotkami. Jak to wygladalo? stary album, w ktorym zdjecia byly przykejone za pomoca naroznikow,, do tego miedzy stronami byla folia, jakie fotki umiecilam? Najpierw dziadkow (przynajmniej dowiedzialam sie jak wygladal dziadek, ktorego kompletnie nie pamietam ), pozniej zdjecia z mlodosci moich rodzicow, pozniej zdjecia ze slubu (cywilny, koscielny), pozniej małe bąble (ja i brat), kilka naszych fotek, i na koniec zdjecia rodzicow te najbardziej aktualne + wklejone zyczenia. Bardzo polecam taka wycieczke do starych zdjec, mozna naprawde sie sporo dowiedziec , no i efekt mysle ze zostal osiagniety.
Zycze powodzenia
Najlepsze prezenty to te zrobione własnoręcznie, z pomysłem! Robią naprawdę wielkie wrażenie i zapewniają, że są dane "od serca". Zapadają głęboko w pamięć.
Bardzo mi się podoba pomysł z albumem.
Wysłany: 2007-02-12, 14:44
Podnosze cene do 120 zł. Macie jakies pomysły bo czasu mam jużbardzo niewiele.
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Pomógł: 15 razy Dołączył: 19 Lip 2005 Posty: 1562 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: zewsząd
Wysłany: 2007-02-12, 16:45
Marek92 napisał/a:
Macie jakies pomysły bo czasu mam jużbardzo niewiele.
Ja ze swojej strony mogę Ci zaproponować etui wraz z podkładem drewniany o wymiarach 200x150 mm z grawerką na złotej blaszce. Technika nadruku jest komputerowa, więc można nadrukować wszystko , od tekstu aż po zdjecie.
Cena takiego podkładu jak poniżej z grawerką na gotowo 120 zł ( cena katalogowa) termin realizacji do 3 dni roboczych. Naprawde fajny prezent i do tego elegancki.
Wysłany: 2007-02-12, 21:48
Pomysł ciekawy. Coś w podobie ale zupełnie innego rodzice dostali kilka lat temu. To wyglądało w podobie do tych http://www.art-hand.krakow.pl/ było zrobione przez znajomą. Super efekt
Pomógł: 10 razy Wiek: 43 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-02-12, 22:05 Re: Prezent..... no właśnie - jaki
Marek92 napisał/a:
Szukam pomysłu na prezent z okazji 30 rocznicy ślubu dla rodziców(koncowka lutego). Kwota do 70- 80 zł.
Obraz odpada(niema gdzie powiesić)
Pomóżcie. Podajcie swoje propozycje:)
Martini Rosso i jakaś mała pamiątka - np. ładna ramka na zdjęcie ;>
_________________ Art. 146, ust. 1: "Rada Ministrów prowadzi politykę wewnętrzną i zagraniczną
Rzeczypospolitej Polskiej."
Art. 133, ust. 3: "Prezydent Rzeczypospolitej w zakresie polityki
zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem."
Wysłany: 2007-02-12, 23:00
Super to wygląda tylko ze na rocznice ślubu to niebardzo mi pasuje. Chociaz taka "statuetka" za przezycie 30 lat....
Bardziej bym sie moze przestawil na AGD - RTV
Sam niewiem co mam kupić
tak jak to ostanio Waldek Kowalski powiedział
"35 lat z jedną kobitą ja nie moge..."
Moja kumpela dała rodzicom na ich 30stą rocznicę ślubu ładnie oprawiony w antyramę obraz. Ale to nie było byle co, ponieważ na nim widniał portret roześmianych jubilatów narysowany przez pewną dziewczynę ołówkiem. Po prostu dostała kilka ich fotek, a potem przeniosła to, co tam zobaczyła na papier. Rzeczywiście taka praca robi wrażenie.
Tylko, żeby coś takiego zrobić trzeba mieć talent. Ale myślę, że w Wieluniu jest trochę osób będących w stanie stworzyć taką oryginalną podobiznę małżeństwa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum