jesli ktos jezdzil, lub nadal jezdzi do warszawy to prosilbym o pomoc. Interesuje mnie jednostka wojskowa w warszawie obok ktorej przejezdzacie tym autobusem na DW Gł (bo takowa chyba jest) niestety na stronkach pks-u nie udostepniaja dokladniejszej trasy (np ulic jakimi porusza sie autobus).
_________________ To właśnie lęk przed porażką nie pozwolił mi podjąć wielkiego działania.
Dopiero dzisiaj stawiłem pierwsze kroki tam, gdzie powinienem je postawić przed 10 laty.
Ale jestem szczęśliwy, że nie czekałem kolejnych 20
Ostatnio zmieniony przez Administrator 2011-01-05, 11:04, w całości zmieniany 1 raz
gebbers, po pierwsze: autobus nie jeździ na Dworzec Główny, tylko na Zachodni, nie pamiętam też żeby przejeżdżał obok jakiejś jednostki wojskowej.
Jakieś wojskowe budynki są na Żwirki i Wigury za akademikami z tego co pamiętam.
Autobus przeważnie jedzie al. Krakowską, skręca w Bitwy Warszawskiej 1905, później w Szczęśliwicką i z powrotem kręci na Zachodni.
sorrki za pomylke. dw zachodni . Ktos kiedys mi wspominal ze autobus przejezdza obok jakies JW. moze ktos pomoze mi w dotarciu na ta JW 2420 przy ul. 29listopada 1. bo z DW ZACH. jest ok. 6,5 km.
i jeszcze jedno pytanko. autobus jadocy z wielunia o 6 rano, na ktora jest w warszawie ??
_________________ To właśnie lęk przed porażką nie pozwolił mi podjąć wielkiego działania.
Dopiero dzisiaj stawiłem pierwsze kroki tam, gdzie powinienem je postawić przed 10 laty.
i jeszcze jedno pytanko. autobus jadocy z wielunia o 6 rano, na ktora jest w warszawie ??
koło 10:30
Do tej jednostki musiałbyś udać się najlepiej autobusem na Czerniakowską, to jest ulica na granicy Mokotowa i Śródmieścia boczna właśnie Czerniakowskiej. Niestety trudno mi określić z której strony jest numer 1.
A dokladnie: wsiadasz w autobus 187 - na przystanku przy Dw. Zachodnim na Alejach Jerozolimskich, wysiadasz na Czerniakowskiej przy Szwolożerów i udajesz się tą ulicą aż napotkasz po prawej ulicę 29 listopada, ewentualnie schodzisz na południe Czerniakowską i też dobijasz do 29 listopada.
Powodzenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum