Dla mnie bardzo wciągający serial!!! W niedziele widziałem dwa pierwsze odcinki na Polsacie a dziś tj. środe jestem na 16
A jeszcze z drugiej serii 15 do obejrzenia
I ta pani Doktor
Hit "Skazany na śmierć" ("Prison Break") doskonale zadebiutował na antenie Polsatu. W zeszłą niedzielę przyciągnął przed ekrany telewizorów aż 7 milionów widzów.
Kultowy amerykański serial przebił oglądalnością serial komediowy „Ranczo”, polską komedię „Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz” i komedię romantyczną „Wygraj randkę”.
Start serialu był poprzedzony silna kampanią reklamową i PR. Prócz kampanii teaserowej „Poczuj więzienie na własnej skórze” na antenie Polsatu, serialowi towarzyszyły reklamy w radiu, telewizji, dodatkach telewizyjnych oraz Internecie. Została też stworzona strona serialu. Fani mogą na niej znaleźć wiele interesujących detali dotyczących produkcji, a także wziąć udział w konkursach.
Osobiście jeśli ściagniecie cały sezon lub chociaż kilka/kilkanaście odcinków "Prisona" radzę zarezerwować sobie cały dzień na oglądanie naprawdę wciąga co widać po postach wyżej sam też tak stwierdzam (kiedyś zdarzyło mi się obejrzeć pól pierwszego sezonu w 1 dzień z przerwami na jedzenie) kolejne odcinki 2 sezonu na bieżąco do ściągnięcia na torrencie więc jest na co czekać. A emisja na poslacie to dobry pomysł na pewno zyskają sobie duże grono zwolenników nowego serialu
Zgadzam się z tym ze jeden odcinek w niedziele to za malo. Powinni puszczac 2! Bo po jednym to zajmnie im rok puszczanie pierwszej serii... a gdzie druga Tez swietna!
Ja już jestem po pierwszej serii... serial wciąga jak bagno! Moim zdaniem najlepszy serial wszechczasów. Każda minuta trzyma w napięciu i tak naprawdę trudno przewidzieć scenariusz. Polecam każdemu, kto jeszcze nie oglądał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum