Zdjęcie nie moje, lecz mojej koleżanki która nie jest zarejestrowana dlatego Ja je tutaj wrzucam za jej zgodą. Oceńcie. Próbowałem coś zrobić z kolorami, bo mi się trochę nie podobają, ale nie mogę dać rady, żeby coś wskurać.
1. róża
Zdjęcie robione aparatem Fuji S5500
annuska [Usunięty]
Wysłany: 2005-08-08, 22:15
no no fajniutkie zdjecie
ywis [Usunięty]
Wysłany: 2005-08-08, 22:17
Ja osobiście nie lubie zbytnio macro robić, no ale cóż, też mi się podoba, niczego sobie to zdjęcie, no i nawet dobry kadr, nie Ferbi? Czy się mylę? Jak tak, to mnie popraw, bo nie znam się tak dobrze jak Ty
Dobre zdjęcie, jedynym mankamentem jest to, że całego kwatu nie ma w kadrze.
Wysłany: 2005-08-08, 22:27
J_a_r_o_ napisał/a:
jedynym mankamentem jest to, że całego kwatu nie ma w kadrze.
Hm. Specjalnie tak było kadrowane, bo gdy ujęło się w kadrze cały kawiat to zieloną łodyge było widać i tylko psuło zdjęcie. Także tak jest celowo zrobiony kadr.
To zgas sobie swiatlo w pokoju, daj brightness na 50% a contrast na 100% w monitorze i sprawdz czy sie myle... bo pewnie masz nawet nieskalibrowany monitor, a tak pi razy oko bedzie ci w miare poprawnie wyswietlal
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum