_________________ To właśnie lęk przed porażką nie pozwolił mi podjąć wielkiego działania.
Dopiero dzisiaj stawiłem pierwsze kroki tam, gdzie powinienem je postawić przed 10 laty.
Ale jestem szczęśliwy, że nie czekałem kolejnych 20
"Wpadli, gdy pewną kobietę zdziwiła piejąca kura" hehe nieźle Trzeba było jej ściemniać, że teraz kury i takie dźwieki wydają jak jesteśmy w Unii.
Mimo wszystko muszę przyznać, że dość oryginalny sposób na biznes mieli.
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2007-02-03, 12:37
No fakt, Polak potrafi.
A swoją drogą ciekawe kiedy, mając takie pomysły, zaczniemy wychodzić bokiem tym państwom, które tak ochoczo przygarniają teraz naszych ludeczków do pracy.
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Pomogła: 1 raz Wiek: 35 Dołączyła: 18 Mar 2006 Posty: 215 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-02-03, 14:33
Cytat:
A swoją drogą ciekawe kiedy, mając takie pomysły, zaczniemy wychodzić bokiem tym państwom, które tak ochoczo przygarniają teraz naszych ludeczków do pracy. n n n
Kiedy w Polsce polepszy się standard życia -póki co za granicą zarabiamy więcej niż wykonując tą samą prace w Polsce więc Polaczki nie ryzykują a kombinowanie ograniczają tylko do rodzimego kraju - wkońcu z czegoś trzeba żyć...
_________________ Koniec jest już w początku, a jednak brnie się dalej...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum