Wysłany: 2005-08-09, 10:50 Pobicie rekordu użytkowników?
Hm... Może spotkalibyśmy się w jakiś dzień o umówionej goddzinie, tutaj na forum i pobili ilość zarejestrowanych użytkowników?? Bo 11 to trochę mało Ja proponuję SOBOTĘ, godzina do ustalenia. Jak komuś nie pasuje, pisać, może dojdziemy do porozumienia Pozdrawiam!
Nie no najlepiej krytykować.
Martusica zapodała temat ze starego forum, którego ja byłam pomysłodawczynią, więc na pewno NIE JEST GŁUPI
Sobota, myslę, że nie najlepszy pomysł, bo niektórzy mogą imprezować. Proponuje WTOREK 16.08. GODZ. 22:00 instrukcja do chętnych
1-logujemy się na forum (nie podglądamy jako goście )
2-grzecznie wchodzimy na chat
3-witamy się
4a-czekamy nie uciekając z forum 15 min, czyli do 22:15 na spóźnialskich
4b-jak nam się spodoba, możemy zostać dłużej
NIEDOBRA PANI. M to ja (to jeszcze z tamtego forum), łatwo rozszyfrować =NIEDOBRA PANI MODERATOR
Tak, pomysł był mój. Na tamtym forum byłam jako PRZYJACIEL....
Nie wpadłam na to NIEDOBRA PANI.M
A że byłaś na poprzednim forum PRZYJACIEL to wiem, ale nie wiedziałam, że to AKURAT ty byłaś pomysłodawcą, myślałam, że ktoś inny
ywis [Usunięty]
Wysłany: 2005-08-10, 13:45
Dominika napisał/a:
Martusica zapodała temat ze starego forum, którego ja byłam pomysłodawczynią, więc na pewno NIE JEST GŁUPI
Ja Cię proszę. Odpuść chociaż jeden dzień
Nie neguje tematów zakładanych przez Ciebie. Nie oceniam ich pod kątem głupie/mądre.
Zabawa jak każda inna, jak Twoje "skojarzenia" czy "bajka".
Jak dobrze, że mamy choć jednego MONDREGO na tym forum.
ywis [Usunięty]
Wysłany: 2005-08-10, 14:03
Ej sorry, ale każdy ma prawo do wypowiedzenia swojego zdania, więc nie łam się i sama sobie odpuść!
Przecież nikt siłą Cię nie ciągnie. Nie chcesz nie bierzesz w tym udziału. Proste? To po co te nerwy?
ywis [Usunięty]
Wysłany: 2005-08-10, 14:10
Dominika napisał/a:
To po co te nerwy?
To chyba mnie jeszcze nie widziałaś jak jestem zdenerwowany. No comment!
Dominika napisał/a:
Przecież nikt siłą Cię nie ciągnie. Nie chcesz nie bierzesz w tym udziału. Proste?
Of course, że porste! Hm. W końcu moje wypowiedzi chyba są jasne i jasno przemiawiają za tym, że nie wezmę w tym udziału, aczkolwiek może się skuszę. EOT!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum