Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2007-02-04, 22:32
Ja najczęściej RZW .Przedewszystkim jak prowadzi pani Ania NOwak, Waldek i wieczorem(ok22-23)
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Też go często słucham, ale przez platformę cyfrową przy telewizorze.
Jest jeszcze bardzo dobre radio "RADIOSTACJA", którego słucham w ten sam sposób. Jednak przez net tez się oczywiście da - www.radiostacja.pl . Polecam naprawdę tą rozgłośnie, bo pracują tam super ludzie. Już nie raz poprawili mi humor. Szczególnie fajna jest "Muzokracja" w sobotę pod wieczór. Niezłe wtedy numery odwalają, np do radia dzwoni mężczyzna, który prosi dziennikarza na antenie, żeby wykręcił jego żonie numer i zaczął jej wmawiać, że nie wpłyneła jeszcze żadna rata szczęśliwie spłaconego przez nią kredytu na meble. Koleś z radia zmienia sobie głos nie do poznaniania i dzwoni do niczego nieświadomej żony słuchacza. Naprawdę można się pośmiać.
Kiedy byłam w Holandii codziennie słuchałam slam fm. Teraz za pośrednictwem internetu też czasami sobie je włącze. Bardzo fajna muzyka "na topie" leci. Zapraszam na - www.slamfm.nl .
Wspomniane wcześniej di.fm to już tradycja u mnie. A mój ulubiony channel tam - Trance. Co czwartek A State of Trance with Armin van Buuren, start 20:00.
Polecam, bo każdy coś tam znajdzie dla siebie.
_________________ "...Gdy byłem dzieckiem,
mówiłem jak dziecko,
czułem jak dziecko,
myślałem jak dziecko.
Kiedy zaś stałem się mężem,
wyzbyłem się tego, co dziecięce..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum