dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2007-02-05, 23:30 Czy twój pokój przypomina ten ze zdjęcia?
Opiszcie jak wyglądają Wasze pokoje.
W moim pokoju wszystko musi leżeć na swoim miejscu. Inaczej nie mogę się skoncentrować i nici z pracy lub oglądania TV itp.
Czekam na Wasze opinie
Moj pokoj wyglada idealnie przed zabraniem sie do konkretnej pracy (nauki), na chwile obecna moze nie wyglada tak jak zamieszczone zdjecie przez Dawida, ale porzadku raczej nie ma. ( i tak do konca sesji- czyli do srody). zamieszcze zdjecie w czwartek
A mój pokój to takie akwarium. heh Ściany na niebiesko, niebieski karnisz, na firankach kilka motylków, kolorowy żyrandol. Ogólnie pozytywnie.
Na drzwiach wisi wielgachny plakat z mistrzem Yoda w roli głownej, który wyciąga swój palec, jakby chcial przekazac moc. A na dole pisze "Posiądź najwyższą mądrość. Chyba go nigdy nie sciągnę. Nad biurkiem mam półkę z róznymi pierdołami typu - pamiątki, kartki z wakacji i świąteczne, laurki urodzinowe od młodszych kuzynek.
Lubię oryginalne, najlepiej własnoręcznie robione dodatki do pokoju. I tak mam tutaj sznurek z nieużywanych płyt, flagę USA z wyszywanym napisem America( zawsze mi się to podobało ). W przyszłości planuje totalny remont. Może trochę pomarańczowego, pogodnego koloru wprowadzę. Pożyjemy, zobaczymy. Mam tyle pomysłów.
Pomógł: 19 razy Wiek: 51 Dołączył: 24 Mar 2006 Posty: 1096 Piwa: 23/18 Skąd: Wieluń, now Łodź :(
Wysłany: 2007-02-08, 11:11
a u mnie nie jest
ze względu na to, że bywam w Wieluniu najczęsciej raz na 3 miesiące, to mój pokój przypomina bardziej opuszczony magazyn...
albo hangar, jak kto woli
wygląda to tak:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum