nie polecam , mam taką ponad rok czasu i "kaszani się" , gubi zasięg , wyświetlacz mruga , aparat fot cienki, mała pamięć - brak mozliwości rozszeżenia
wygląda bajernacko !!!! - chyba tylko tyle
Jest duzo innych i równiez bajeranckich telefonów
_________________ "Miałem zamiar zmienić koszulkę, ale zamiast tego zmieniłem zamiar" (Kubuś Puchatek)
Polecam Nokię 6310(i) - bateria trzyma długo, telefon wręcz niezniszczalny. Brak kolorowego wyświetlacza i polifonii chyba nie szkodzi aż tak bardzo ludziom, którym potrzebna jest stabilność działania
Kiedys uznawałem tylko Nokie ale ostatnio dzieki Dawidowi przekonałem sie do Samsunga. Co do Motoroli - miałem swego czasu dwa rózne modele i bardzo sie zawiodłem. Ale to było kilka lat temu i może teraz jest juz lepiej...
dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2007-02-07, 09:34
red napisał/a:
ale ostatnio dzieki Dawidowi przekonałem sie do Samsunga.
Napisz jeszcze raz coś miłego na mój temat to wcześniej wymienię ci telefon np. na Samsunga D900
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum