nie polecam , mam taką ponad rok czasu i "kaszani się" , gubi zasięg , wyświetlacz mruga , aparat fot cienki, mała pamięć - brak mozliwości rozszeżenia
dokladnie, moj maz tez taka ma i ciagle cos w niej siada...
Ja mam nokie 6101 i jestem zadowolona, tylko moze troche mnie ta klapka denerwuje
_________________ Nic nie jest tak silne jak delikatność; nic tak delikatne jak prawdziwa siła...
Ja mam nokie 2610 i jestem zadowolona.
Mialam kiedys siemnsa s 40 byl oki dopóki nie znikłaskrzynka odbiorcza po naprawie bylo znow dobrze ale po jakimś czasie znowznikła
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Ja mam już ponad 2 lata Simensa A52. Odziany w ochronny silikon jakoś się trzyma. Tylko baterie musze ładować co 4 dni a nie jak na początku co tydzień.
Kiedyś miałem z nim doczynienia przez dłuższy czas. Z wad: ma ciche dzwonki i długo ładuje się soft po włączeniu fona. Ale ogólnie to już tel nie na dzisiejsze czasy... no chyba że ktoś tylko dzwoni i wysyła sms-y
Nokia 6310i - najlepszy chyba telefon. Dzwonić można praktycznie zaraz po włączeniu, bateria polimerowa starcza nawet do 2 tygodni, nie ma jakichś wybajerzonych dodatków, ale jeszce dłuugo nie będzie godnego jej następcy.
Przede wszystkim nowe generacje będą umożliwiały coraz szybsze (megaszybkie) i tańsze połączenia z internetem i w tym kierunku będzie dążyć technologia komórkowa. TV już jest, a inne bajery pralka kucharka odkurzać jeszcze trochę poczekajmy
Dominika napisał/a:
a do czego jeszcze moze sluzyc telefon?
Może służyć jako nośnik danych, organizer, aparat, prosta konsola gier, potrafi już odczytywanie pliki kompatybilne z ogólnie dostępnym komputerowym oprogramowaniem, filmy wiele tego można wymieniać.
Dlatego zależy od użytkownika czy jest wymagający czy chce po prostu aby jego tel był wyłącznie do dzwonienia
Napisz jeszcze raz coś miłego na mój temat to wcześniej wymienię ci telefon np. na Samsunga D900
A w ogóle to Dawid jest bardzo fajny i jak ktos by chiał kupic komórke to polecma Go jako bardzo dobrego sprzedawce w sieci Orange i do tego mozesz jeszcze u niego kupić neostrade i w ogóle... łubudubu łubudubu...
To kiedy wymieniamy telefon
dawid napisał/a:
Napisz jeszcze raz coś miłego na mój temat to wcześniej wymienię ci telefon np. na Samsunga D900
A w ogóle to Dawid jest bardzo fajny i jak ktos by chiał kupic komórke to polecma Go jako bardzo dobrego sprzedawce w sieci Orange i do tego mozesz jeszcze u niego kupić neostrade i w ogóle... łubudubu łubudubu... n
To kiedy wymieniamy telefon n Rolling Eyes
a ja mam Samsunga D900 już jakieś dwa miesiące i jestem veryyy zadowolona
nie polecam , mam taką ponad rok czasu i "kaszani się" , gubi zasięg , wyświetlacz mruga , aparat fot cienki, mała pamięć - brak mozliwości rozszeżenia
wygląda bajernacko !!!! - chyba tylko tyle
Jest duzo innych i równiez bajeranckich telefonów
Hm. Nie polecasz, bo masz stary egzemplarz, w październiku ubiegłego roku, tj. 2006 motorlka poprawiła soft oraz końcówkę mocy zmienili, także problemy od tamtego momentu z tym modelem nie występują. Wiem coś na ten temat.
[ Dodano: 2007-02-08, 05:41 ]
Basia napisał/a:
a ja mam Samsunga D900 już jakieś dwa miesiące i jestem veryyy zadowolona
Dobry telefon, aczkolwiek głośniczek jaki w nim jest zamontowany to kaszanka po pewnym czasie zaczyna pierdzieć, że tak powiem. Głośnik identyczny jak w modelu X820...
Osobiście polecam SE P990i, N8800 Sirocco, N95. Z tych tańszych to N6233, a dla kobietki N7370/7373.
Same wypasy , tylko pytanie dla kogo , bo znam paru takich co cieszyli się z tydzień czasu - bo maja fajne bajery i cudawianki a potem zaczęli narzekać - bo za dużo bajerów , a oni potrzebują w sumie do rozmawiania
_________________ "Miałem zamiar zmienić koszulkę, ale zamiast tego zmieniłem zamiar" (Kubuś Puchatek)
Ja do niedawna miałem samsunga Z150 i byłem z niego bardzo zadowolony. Cieniutki, lekki i praktyczny. Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem samsunga Z540 który zadowala mnie w 100%
_________________ I była zgroza nagłych cisz! I była próżnia w całym niebie!
A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebie?
"Chory diabeł potrafi być mnichem, a gdy poczuje się lepiej znów jest sobą"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum