Wysłany: 2007-02-08, 09:48 Re: Prezydent podgrzeje sobie chodnik
Archdevil napisał/a:
reniaa_25 napisał/a:
Wszystkie informacje na ten temat są tajne – z powodu „bezpieczeństwa państwa”. Nasz reporter ustalił, że metr kwadratowy podgrzewanych płyt kosztuje ok. 1000 zł. Wymienić trzeba blisko 100 m2… Jakie jest wasze zdanie na ten temat
Moje zdanie nie różni się zbytnio od wyżej wymienionych - są ważniejsze rzeczy do zakupu w Polsce. Powiem więcej - kaczory chyba na siłę szukają czegoś idiotycznego, czego jeszcze nikt dotychczas nie wymyślił, żeby pokazać ludziom jak można zrujnować jeszcze bardziej kraj.
renia_25, a jakie jest twoje zdanie? To kolejny temat, gdzie prosisz resztę forumowiczów o wypowiedź, sama nie udzielając zdania.
Hmm. Dziwi mnie tylko to ze na podgrzewanie hodnika maja fundusze , a szpitale bankrutuja
a mnie po wczorajszych rewolucjach w rzadzie nic nie jest w stanie zdziwic, nawet to, gdyby zrobil sobie podgrzewane wszystkie chodniki po ktorych sie codziennie porusza. - pewnie i tak nie jest tego wiele, bo wozi swoja dupcie w jakims BMW 7 z podgrzewanymi siedzeniami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum