MaRtUsIcAaA, ale to sie przewaznie w reklamach wykorzystuje... jak widze te babskie pisemka z lalami jak malowane, to mnie az odrzuca. A baby kupuja rozne gowna, bo na reklamie jest zdjecie laski z opryszczka, a na drugiej focie laska bez opryszczki, tylko akurat tak sie sklada, ze to jest dokladnie to samo ujecie...
Bleee!! Nienawidze takich zdjęć ale niestety wszędzie one są...
Blink [Usunięty]
Wysłany: 2005-08-09, 13:34
ywis napisał/a:
Fakt, ale 3 książki i 300 zł poszło, to chyba wole się przyłożyć, poszukać w necie i na tusz do drukarki dać, taniej mnie wyniesie, że tak powiem.
Nie musisz kupowac wszystkich 3. Te trzy, to najbardziej polecane ksiazki do nauki PSa.
ywis [Usunięty]
Wysłany: 2005-08-11, 22:35
Spoko, obeszło się bez książek, chociaż pewnie i tak by się przydały, bo pewnie zawierają wiele ciekawych informacji w kwestii PSa, a jeśli chodzi o tzw. "plastik", no to już sobie poradziłem Nie jest tak źle...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum