Pomógł: 15 razy Dołączył: 19 Lip 2005 Posty: 1562 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: zewsząd
Wysłany: 2007-02-13, 21:00
majk-el napisał/a:
Koncern PSA Peugot Citroen uderza w segment aut "pseudoterenowych".
majk-el, w Citroenie linia nadwozia bardzo ładna, ale ten kokpit taki surowy, płaski, a te pokrętła chyba od klimy lub od nawiewu dziwnie usytuowane, odróżniają się od reszty aż za bardzo
Pomógł: 17 razy Dołączył: 08 Mar 2006 Posty: 1805 Skąd: okalew/wrocław
Wysłany: 2007-02-13, 21:53
Lesiu napisał/a:
majk-el, w Citroenie linia nadwozia bardzo ładna, ale ten kokpit taki surowy, płaski, a te pokrętła chyba od klimy lub od nawiewu dziwnie usytuowane, odróżniają się od reszty aż za bardzo
deska rozdzielcza wygląda troche jak gdyby przy jej projektowaniu doradzali disajnerzy z Kazachstanu
No w końcu Francuzi wkroczyli w dział SUV-ów. Jestem ciekaw jak poradzą sobie na rynku tych samochodów. Z tych dwóch mnie Citroen bardziej przypadł do gustu. Szczególnie przód Peugeot też fajny, ale wygląda jak podniesiony 307sw.
Ten suv Citroena to jak C4 Picasso na wyższym zawieszeniu, a kokpit Fiata to dziwinie z dacia logan mi sie kojarzy. Moim skromnym zdaniem: jak Francuzi i Włosi szybko weszli na rynek suvów tak szybko z niego wyjdą
Mi też nie podoba się w ogóle wygląd tych samochodów. Jakoś nie przypadły mi do gustu...
Ale jeśli już miałabym wybrać któryś z nich z pewnością byłby to Peugeot. Robią na mnie wrażenie przednie światła kojarzące się z kocimi oczami. Oryginalny pomysł osoby, która ten model zaprojektowała.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum