_________________ „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.”
1% ze swojego podatku na rehabilitację dziecka http://dzieciom.pl/podopieczni/4355
hehe taa ten film jest niezły najbardziej utkwiło mi w głowie zdanie - "...może załatwi ci jeszcze używaną oponę do Stara, albo choinkę o zapachu kokosowym do malucha!..." heh i jeszcze lubię "Kilerów 2-óch". Też mają tam dobre teksty. Myślę, że "Miś" też potrafi porządnie rozśmieszyć.
"Wesele" - bardzo dobry film. Taki przerażający i realistyczny zarazem. Widziałam kilka razy i z chęcia obejrzę jeszcze raz. Najbardziej zapadł mi w pamięć widok notariusza tańczącego na parkiecie. heh to się nazywa dancing Poza tym jeszcze podobał mi się profesjonalizm w podrabianiu podpisu i fach policjantów w przerabianiu kradzionego samochodu. Ogólnie film jest ciekawą i wciagającą parodią prawdziwego oblicza Polaka, który lubi sobie porządnie wypić i od czasu do czasu zabawić się na całego. Polecam.
Kogel - Mogel , Galimatias - najlepsze na poprawe humoru
Mogłabym to oglądać jeszcze dużo, dużo razy, bo mimo, że widziałam te filmy nie raz i nie dwa ciągle nie nudzą mnie.
Mój ulubiony tekst z Galimatiasu: "Marian, tu jest jakby luksusowo!". heh
Oj wiele można byłoby wymienić zabawnych kwestii z tych produkcji.
Kogel - Mogel , Galimatias - najlepsze na poprawe humoru
Mogłabym to oglądać jeszcze dużo, dużo razy, bo mimo, że widziałam te filmy nie raz i nie dwa ciągle nie nudzą mnie.
Mój ulubiony tekst z Galimatiasu: "Marian, tu jest jakby luksusowo!". heh
Oj wiele można byłoby wymienić zabawnych kwestii z tych produkcji.
Moje ulubione cytaty to " Jestem jakby samochodem","Jak mówie to mówie jak mówie to wiem","Hybryda Kalifornijska","Stryjeczny wój szwagra mego drugiego męża"
Sexmisja, Nie lubię poniedziałku, Zmiennicy, Janosik, Alternatywy4, Miś, Wesele, Poranek kojota, Ciało, Symetria, Rób swoje ryzyko jest twoje, Francuski numer i Sami Swoi Jest trochę tego!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum