Wiekszosc panow wyobraza sobie sex z np 2 paniami, ale zeby byla 1 babeczka i 2 panow?- Ta opcje raczej odrzucaja. Nie wiem , byc moze to chodzi o "podzial rol" czy jak
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2007-02-19, 11:05
Dominika napisał/a:
Wiekszosc panow wyobraza sobie sex z np 2 paniami, ale zeby byla 1 babeczka i 2 panow?- Ta opcje raczej odrzucaja. Nie wiem , byc moze to chodzi o "podzial rol" czy jak
boją sie ,żeby temu drugiemu nie zachciało sie spróbować bez kobiety
Ferbik mi się często śni , a jak powiadają że sny się spełniają , tak więc czekam cierpliwie
Ferbik napisał/a:
natomiast mała część miałaby ochotę na układ 2M + K
Trzeba trafić na bardzo wymagająca partnerkę !!! Co do układu 2M +K czemu nie kiedy człowiek w potrzebie , oczywiście chodzi o sytuację spontaniczną , chociaż zostaje przy układzie M + xK
Pomogła: 4 razy Wiek: 36 Dołączyła: 10 Lis 2006 Posty: 1014 Skąd: Z kątowni
Wysłany: 2007-02-19, 16:59
DOMINATOR napisał/a:
Ferbik napisał/a:
Mi się dzisiaj śniło
Ferbik mi się często śni , a jak powiadają że sny się spełniają , tak więc czekam cierpliwie
hehehe wg Freuda sen jest spełnieniem życzenia Sen jest wytworem własnej aktywności śniącego, czyli w czasie snu cenzura czasowo osłabia swoją działalność. Dzięki temu nieświadome myśli mają możliwość ujawniania się. Analiza snów prowadzona przez Freuda polegała na gromadzeniu skojarzeń dotyczących konkretnego snu lub jego fragmentów. W efekcie można ustalić, jakie zdarzenie na jawie mogło wywołać taki sen.
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2007-02-19, 17:36
Ale mamy pruderyjne społeczeństwo na tym forum, o rany. A tak naprawdę panie chciały by tak, a panowie wprost odwrotnie, no i oczywiście ze wszystkimi tylko nie z partnerem, z którym dzieli się życie na stałe. W każdym razie nie ma co się łudzić 98% z nas umrze nie doczekawszy się takich rzeczy. Ale pomarzyć ludzka rzecz.
Dla pani.JPG marzenie na bezsenną noc
Plik ściągnięto 188 raz(y) 91,91 KB
Dla pana.JPG może, może kiedyś kto wie?
Plik ściągnięto 183 raz(y) 43,17 KB
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Wysłany: 2007-02-19, 18:58
Choć napisałem że 2k+1m to nie dla mnie ale 2m+k... chmmmm ale tylko z kilkoma znajomymi mógłbym się na to zdecydować, no i trzeba by znaleść taka panią wiecie, to wszystko z miłości dla Was kobietki moje kochane :]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum