Wysłany: 2007-02-18, 22:38 Maria Wałęsa przytyła 8 kilo
Jak donosi Fakt, Maria Wałęsa przybrała na wadze. Cóż, ta figura wypracowana w trakcie morderczych treningów do Tańca z gwiazdami musiała wreszcie ulec zmianie.
Tabloid ocenia, że w ciągu kilku miesięcy Wałęsa skoczyła z 56 kg do 64 kg. Fakt pisze:
Zwłaszcza ramiona Marii Wiktorii stały się szersze i pulchniejsze. A twarz wydaje się pełniejsza i przez to bardziej radosna.
Żadna ze mnie wróżka, ale radość będzie ostatnim uczuciem, jakie pojawi się na twarzy Marysi po tym, jak skończy czytać ten tekst. Nawet utrzymany w miłym tonie, mówi on jedno: W cztery miesiące Wałesa przytyła 8 kg.
Wypowiem się jako fotografik i krytykant Fucktu - zdjęcia są robione z różnych pozycji, lewe jest rozciągnięte (przypatrzeć się można po szerokości ust itp.).
Ale przecież plotka rządzi!
a co to wazyli ja czy jak? "na oko" to chlop w szpitalu umarl jak mawia moja babcia. z reszta jesli nawet przytyla to co? jej sprawa. Mysle ze ona sie za bardzo tym artykulem nie zmartwi.
Mysle ze ona sie za bardzo tym artykulem nie zmartwi.
Moim zdaniem wręcz przeciwnie - ucieszy się. "Nie ważne jak mówią, ważne żeby mówili." Przecież to szansa do wejscia w sfery show-biznesu (to - w sensie plotki)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum