witam,
zainteresowana jestem wynajmem ladnego samochodu najlepiej RETRO (blizej nie okreslona marka) na przejazd weselno-slubny na trasie Rudniki -Wielun -Kamion (Wierzchlas)
czy znacie z ziemi wielunskiej firmy zajmujace sie wypozyczaniem/wynajmem takich aut?
bede wdzieczna za podpowiedz i wskazowki
pzdr
dziekuje za podpowiedzi, nie znam niestety Wielunia (mieszkam w Lodzi), wiec chcialam sie popdytac o adres internetowy na Studio Kodak, czy sa np. zdjecia tych samochodow?
na pewno jest taki katalog na miejcu, co do internetowego to nie mam pewności.
poza samochodem możesz zamówic kamerkę i sesje w dworku w ożarowie - świetna zabawa i cudowna pamiatka
[ Dodano: 2007-02-20, 20:19 ]
do wyboru byla lumuzynka, garbusik, kabriolet, bryczka
ok, dziekuje za informacje
napiszcie mi tylko, czy sa to rzeczywiscie autka retro, nie interesuja mnie nowoczesne limuzyny, tylko te stare zabytkowe samochody...?
karotomka, tak są to stare auta: citroen z 54 roku bodajże, odrestaurowana Warszawa, stary Lincoln - ale szczegółów dowiesz się u Mundka Kuźnika w Foto Stodole przy Placu Legionó
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum