Szkoda, ale to nauczka na przyszlosc. Najlepiej wszystko sprawdzić czy jest na swoim miejscu. Abstrahujac od tego czy ktos "ma plecy " i sie dostanie, mysle ze pracodawcy lubia lapac na szczegolach (jesli maja duze pole manewru i moga wybierac, ptrzebierac. W ten tez sposob widza jakiego pracownika biora, czy jest rzetelny. Przykre, ale jesli jest duza konkurencja, jakies kryterium selekcji musza obrac.
Prosze się nie zalamywac, powodzenia w nastepnych rozmowach
No właśnie....ale skutecznie potrafią przywrócić człowieka na ziemie....
Dominika napisał/a:
Najlepiej wszystko sprawdzić czy jest na swoim miejscu
Problem tylko w ty,że oni nie określili gdzie to miejsce ot tak później sobie wymyślili...
Dzięki za otuche,ale skutecznie chyba zniechęcili mnie już kilka razy do administracji publicznej w naszym pięknym kraju....
Ecomarta, ty się wogóle nie przejmuj.nie mogli sie do niczego innego przyczepić to znaleźli jakąś drobnostkę.
powodzenia w dalszym szukaniu pracy.
_________________ „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.”
1% ze swojego podatku na rehabilitację dziecka http://dzieciom.pl/podopieczni/4355
że klauzule o przetwarzaniu danych osobowych umieściłam w liście motywacyjnym, a oni sobie życzyli w cv.
Zazwyczaj tą klauzule umieszcza się na cv.
Podejrzewam, że została przyjęta osoba, która miała "plecy" po prostu.
Ja też szukałam jeszcze niedawno i doszłam do wniosku,że jak nie masz odpowiednich znajomości to dobrej pracy nie znajdziesz.
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum