Jak bylam mała to zbierałam znaczki i papierki od czekolady fajna sprawa ale z czasem gdzieś te kolekcje mi się zagubiły.
A teraz zaczęłam gromadzić świeczki,nie takie zwykle, ale takie ciekawe, tak jakoś samo wyszło kolekcji jeszcze za wielkiej nie mam, ale pomalutku myślę ze się ładna zbierze
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Pomogła: 8 razy Wiek: 36 Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 727 Skąd: z 1038:D
Wysłany: 2007-02-20, 15:16
heh, tez mam sporo swieczek;]
a swego czasu zbieralam karty telefoniczne...ale od czasu kiedy kazdy ma tel komorkowy to jakos mi sie odechcialo;] znaczki tez mam...a co;p i jeszcze kapselki od tymbarka... aaa..i zapomnialabym o slonikach z podniesiona traba oczywiscie.... troche schiza no ale co tam;]
hmm też kiedyś miałam niezłą kolekcję, dopóki nie założyli w moim domu telefonu stacjonarnego. Alee to dawno było.
raulmanka napisał/a:
kapselki od tymbarka
heh dużo osób to zbiera.
A świeczek...huhu trochę tu mam. Kiedyś strasznie lubiłam zapachowe, ale gdy zaczęłam je zapalać nagle wszystkim w pokoju robiło się słabo od tej woni.
Poza tym posiadałam kolekcję przeróżnych maskotek, które jakiś czas temu rozdałam dzieciom.
A ja zbieram przeróżne pamiątki swoje i te które dostałam np. papirus z Egiptu, dziwny ludek z Afryki (bardzo ciężki), smok z Krakowa, dzbanek z Zakopanego i wiele wiele innych. Dzięki temu w całym mieszkaniu panuje bardzo fajna przytulna atmosfera
Ferbik dziękuje za pozdrowienia i wzajemnie oczywiście
Pozdrawiam
_________________ Przeżyć mocno każda chwile, poznać ją do bólu,
do samozatracenia. Po prostu żyć! Żyć! Żyć!
Pomogła: 4 razy Wiek: 36 Dołączyła: 10 Lis 2006 Posty: 1014 Skąd: Z kątowni
Wysłany: 2007-02-20, 22:26
Lola napisał/a:
A ja zbieram przeróżne pamiątki swoje i te które dostałam np. papirus z Egiptu, dziwny ludek z Afryki (bardzo ciężki), smok z Krakowa, dzbanek z Zakopanego i wiele wiele innych. Dzięki temu w całym mieszkaniu panuje bardzo fajna przytulna atmosfera
Myślę to samo... Jakoś nie przekonują mnie surowe, puste i nowoczesne wnętrza. Lubię antyki, starocie, przeróżne puzderka, bo to mieszkaniu nadaje duszę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum