Co myślicie dziewczynki o męskich stringach??
Mnie osobiście nie podobają się, facet w stringach to jakoś tak dziwnie wygląda
Za to uwielbiam panów w bokserkach
Tak! Bokserki to jest to!
Stringi zupelnie odpadaja... Lepiej facet wygladalby juz bez bielizny niz w stringach
A jezeli chodzi o fotki to zdecydowanie 2 ostatnie...chociaz 4 tez cos w sobie ma.
_________________ Nic nie jest tak silne jak delikatność; nic tak delikatne jak prawdziwa siła...
...i ta gumka z firmowymi napisami wystajaca ze spodni....ehhhhh n mniamniusie (dobrze, ze moj maz nie widzi co ja pisze... n ) n
to kup mu takie
ja osobiście też u panów preferuje takie jak na 2 ostatnich fotkach, zresztą zgrabny tyłeczek kolesia podoba mi się pod każdą postacią, no może nie stringi
A mi sie podobają na pewno nie w takim stopniu aby facet nosił je na codzień ale od czasu do czasu mogą być . Na codzień preferuje u faceta taką bieliznę jak na dwóch ostatnich zdjęciach.
A co do tych stringów męskich ... hmmm .... nie wiem dlaczego ... może dlatego że lubie gdy tylko przy mnie może je założyć , dla mnie to coś innego niż normalne bokserki czy majtki.
Ale niestety faceci rzadko zgadzaja sie zakładać stringi.. tak mi sie przynajmniej wydaje
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Wiem że jestem jedną z nielicznych której sie podobają ( ale podkreślam czasami )
Nieraz sobie myśle że tylko ja mam takie ,,inne" upodobania niż wszyscy i zauważam żę jest tak w wielu sprawach Ale jakoś nie martwię sie tym, wrecz odwrotnie
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum