Tyle tego było... teraz jakoś nie mogę skojrzyć .. pustka w głowie ale jak przypomne to dopisze Na pewno moja przygoda z tasiemcami nie kończy sie na tych serialach
Nie nawidzę MODY NA SUCES !!!!
Jak to można oglądać gdy juz jest 2832653274 odcinek i wciąż to samo kręci sie w kółko .... wrrrr
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Malinka Jak będziesz miała 50-60 lat to pewnie będziesz to oglądała...
A Moda juz ma ponad 3 tysiące odcinków i teraz leca 2 odcinki dziennie.
Ja nienawidze: Klanu: M jak Miłość, "Na dobre i na niedobre", Pierwsza miłosć i *Samozycie, 2ga strona medalu...
Dziwie sie ludziom ktorzy to oglądają... Jakby nie było bardziej inteligentnej formy spędzenia wolnego czasu, a mówi się że Polacy zapracowani i czasu *nei mają...
Malinka Jak będziesz miała 50-60 lat to pewnie będziesz to oglądała...
Zapewniam Cię że niee Mam za dużą urazę do tego serialu ....
Ale pewnie bedzie *jakiśinny który przyciągnie mój wzrok
Mateusz napisał/a:
i teraz leca 2 odcinki dziennie.
Jaki ty jestes poinformowany.. i kto tu nie ogląda Ja o tym nie widziałam...
Mateusz napisał/a:
Dziwie sie ludziom ktorzy to oglądają..
Ja oglądam Na Wspólnej i M jak miłość (czasem) i nie wstydzę sie tego
Mysle że jeden serial na wieczór na poprawienie humoru nie szkodzi a *wecz nieraz pomaga.
*jakiś inny
*wręcz
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Wiesz Malinka
Jedyne co jest pozyteczne i przyciąga ludzi do oglądania M jak miłość to to, że ten serial jest nasycony uczuciami i emocjami rodzinnymi i nie tylko. Porusza kwestie zyciowe, choć w dość prosty *spoósb niekiedy... Jednak zawsze lepiej jakiś dobry film obejrzec z wypozyczalni czy coś. Zreszta gdybyś miała wybierać pomiędzy M jak Miłość a np. "Tylko mnie kochaj" czy "Dlaczego nie??"
Co do Mody na sukces... Wiesz, jak jestem czasem u babci, która to ogląda, a pogoda do bani, to zdarza mi się...
Wiesz, jak jestem czasem u babci, która to ogląda, a pogoda do bani, to zdarza mi się...
Już Cię nie lubie (żart)
Mateusz napisał/a:
Zreszta gdybyś miała wybierać pomiędzy M jak Miłość a np. "Tylko mnie kochaj" czy "Dlaczego nie??"
Oczywiście że Tylko mnie Kochaj ale to obejrzę przez 2 godziny i tylko raz a serial jest codziennie.
Jasne wtedy kiedy jest okazja i mam ochotę to oczywiście wypożyczam filmy z wypożyczalni ale nieraz szkoda mi wydawać po raz 4 w tygodniu 7 zł na film i wole odłożyć a obejrzeć sobie Na Wspólnej
Pomogła: 4 razy Wiek: 36 Dołączyła: 10 Lis 2006 Posty: 1014 Skąd: Z kątowni
Wysłany: 2007-02-22, 19:37
Ja tam lubie od czasu do czasu obejrzeć Modę na Sukces Wystarczy obejrzeć jeden odcinek na trzydzieści i tak się jest zorientowanym w fabule.
Jeśli chodzi o pozostałe, to: Alternatywy 4, Oficer, Zagubieni
Ja nienawidze: [...] "Na dobre i na niedobre" [...]
Dziwie sie ludziom ktorzy to oglądają... Jakby nie było bardziej inteligentnej formy spędzenia wolnego czasu, a mówi się że Polacy zapracowani i czasu *nei mają...
Skrajne podejście. Dla mnie to jest inteligentna forma spędzenia wolnego czasu, jakie masz wątpliwości co do tego faktu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum