Moderatorzy i Admini i tak nie "walczą" o żarówki, więc nie widzę problemu
A tak przy okazji, to skąd wiecie czy Wam posty stoją w miejscu? Statystyki w brudnopisie prowadzicie czy jak? Ja nie zwracam uwagi na liczbę swoich wypowiedzi. JAKOŚC ludzie JAKOŚC się liczy.
Kurcze Znowu sie cos forum popsuło. Żeby sie zalogować musze sie logować w okienku 4-5 razy bo ciagle cos wyskakuje albo strona sie nie chce wyświetlić Nie mówiąc już o pisaniu postów... wrrr błagam, zróbcie coś bo się nie da wytrzymać... U was też jest taka lipa??
Jeszcze trochę cierpliwości, już nad tym pracujemy.
Wysłany: 2005-08-11, 22:10
Już jest lepiej, ale dzisiaj rano to po prostu porażka. Nic mi nie chodziło, nawet głupiego posta nie mogłem wysłać..., teraz jest lekka poprawa. Oby tak dalej!
Hm. Ja już to zauważyłem dużo wcześniej jak były takie problemy z mozolnym wczytywanie się forum, wysyłaniem postów, etc, etc. Wysłało post, ale nie naliczyło.
Pomógł: 59 razy Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3155 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2005-08-12, 16:07
Owszem czasem kiepsko chodzi ale nie ma na to wpływu to forum tylko ogólne obciążenie serwera. Ywis a tobie gratuluje pomyslu wrzucenia na serwer (konto: buli) tych kilkuset MB plikow MP3...
Hm. Możliwe, że to było przyczyną, nawet nie wziąłem tego pod uwagę. Na ten moment, jak nie ma tego konta i tak mi nic się nie poprawiło w działaniu forum, takie same problemy w dzień. W nocy chodzi good!
Pomógł: 59 razy Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3155 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2005-08-12, 18:18
Te mp3 nie spowodowaly jakiegos drastycznego spadku szybkosci dzialania ale chodzi mi o sam fakt umieszczenia ich - wiadomo ze nie jest to nielegalne - trzeba bylo chociaz sie zapytac...
Czemu serwer wolno dziala? - To jest narzedzie do robienia pieniedzy i wykorzystuje go maxymalnie podobnie jak pozostale swoje serwery... Aby podac skale to moge powiedziec ze w obecnym miesiacu transfer juz przekroczyl 200 GB a pozatym najbardziej mulą serwer naloty googlebot'y I tak ma być
ywis [Usunięty]
Wysłany: 2005-08-12, 18:28
administrator napisał/a:
trzeba bylo chociaz sie zapytac...
Do Ciebie kontaktu nie miałem, tylko do kumpla ale luz, było minęło... dzięki za server w każdym bądź razie
*w każdym razie
Ostatnio zmieniony przez Ferbik 2008-02-15, 22:04, w całości zmieniany 1 raz
Oj w ogole to forum momentami to jest porazka. Admini powinni dawac userom paczke zyletek, zeby ci z kolei zrobili z nich uzytek podczas wysylania postow...
Wysłany: 2005-08-13, 22:28
Nie wiem, czy u Was jest to samo, ale u mnie pod każdym działem, dosłownie pod każdym pisze "brak postów", a jak jest u innych?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum