Ooo Marta trafiłaś w gust Impreza WRX - miałem raz okazje prowadzić to autko - boskie! Przyspieszenie magia, skórzana kierownica i czułem jak ja i to subaru to jedność A dźwięk silnika brzmi jak pomruk drapieżnego tygrysa! Serce szybciej bije jak się autko prowadzi
Jak kiedyś kupię - za może jakieś 5-6 lat nie ma sprawy A ostatnio choruję na Astrę III OPC - alusy 18 cali, czarny kolor, z tyłu lampy lexus style led, przód angel eyes, lotka na tylnej klapie, w środku oświetlenie niebieskie led i sprzęt alpine albo clarion życ nie umierać
Pomogła: 8 razy Wiek: 35 Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 727 Skąd: z 1038:D
Wysłany: 2007-02-25, 00:03
honda civic.... hmm jak widze to normalnie az mi sie cieplo robi... takie autko nawet widoczne na ulicach wielunia, a wyglada kosmicznie ;] oj miodziuniusiuniuniunio....
Pomógł: 10 razy Wiek: 43 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-02-25, 00:15
To moje typy:
[ Dodano: 2007-02-25, 00:17 ]
Subaru Impreza to przy tych autkach REDNECK !!!
_________________ Art. 146, ust. 1: "Rada Ministrów prowadzi politykę wewnętrzną i zagraniczną
Rzeczypospolitej Polskiej."
Art. 133, ust. 3: "Prezydent Rzeczypospolitej w zakresie polityki
zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem."
Moje typy to:
- dodge viper
- subaru impreza
- lamborghini murciélago
- rover mini mini morris
- syrena bosto
- warszawa karetka
- wszelkie typy porszaków
- aaa i różne typy mustangów
- chevrolet corvette też
- rolls royce
Za dużo by wymieniać
Pomogła: 8 razy Wiek: 35 Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 727 Skąd: z 1038:D
Wysłany: 2007-02-25, 10:08
jak naprawde mi sie podoba Audi... tak nie moge przetrawic Audi A6...takie 'beczkowate' jak dla mnie ;/ nie wiem... A4 mi sie bardzo podoba;d Honda Accord...mmm tez ladniusia;]
Pomógł: 10 razy Wiek: 43 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-02-25, 19:25
Marta napisał/a:
Tomek, ale raczej mustangów nie spotykasz na codzień na drogach w Polsce
Właśnie dlatego przyciąga mój wzrok - reszta to pospólstwo ;-P
No i mój ulubiony, który źle wkleiłem:
Właśnie w takim kolorze!!!
_________________ Art. 146, ust. 1: "Rada Ministrów prowadzi politykę wewnętrzną i zagraniczną
Rzeczypospolitej Polskiej."
Art. 133, ust. 3: "Prezydent Rzeczypospolitej w zakresie polityki
zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum