Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-02-22, 23:27
chyba to logiczne ze nikt przy zdrowych zmysłach nie wysyła swojego zdjęcia i to jeszcze do osoby która nic i nim nie wie i nie ma go w kontaktach no ale znajdują się osoby, które takie coś otwierają z nią chce porozmwiać ale potem mają frajde z takiego podglądu .........
jak widze takie linki to mój text na taki numer w odpowiedzi jest jeden f... off i zamykam okno
eventualnie ustawiam tylko dla znajomych
no ale znajdują się osoby, które takie coś otwierają z nią chce porozmwiać
Pierwszy raz gdy dostałam taką wiadomość z 2 lata temu gdy założyłam świeżo neta i gg nacięłam sie na takie coś .. I nie było to z chęci poznania kogoś tylko z ciekawość i nie wiedzy
A dalej każdy wie co sie stało...
yampress napisał/a:
jak widze takie linki to mój text na taki numer w odpowiedzi jest jeden f... off i zamykam okno
Teraz postępuje podobnie
Człowiek uczy sie na błędach
ort.: niewiedzy
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
ehh ile ja tego typu rzeczy dostawałem kiedyś... Albański wirus, koreański hacker, chore dzieci itd.
Zwykle tylko odpisuje podając ważny link: http://www.poklikasz.prv.pl/
To naprawdę działa
Pozwoliłem sobie skorzystać z twojego sposobu pozbywania się intruzów na GG. Masz rację to działa.
[ Dodano: 2007-02-25, 17:51 ]
Ostatnim " nieznajomym na GG" nieżle zatrzęsło.
_________________ Nie trzeba być bogaczem, aby ofiarować coś cennego drugiemu człowiekowi: można podarować mu odrobinę czasu i uwagi.
Maru
Ja to kiedyś moim kuzynom młodszym przesyłałem i niektórym dziewczynom(które miałły wtedy 16-17lat). Ale z czasem ludzie mądrzeją i już nie wysylają łańcuszków.
Ja to kiedyś moim kuzynom młodszym przesyłałem i niektórym dziewczynom(które miałły wtedy 16-17lat). Ale z czasem ludzie mądrzeją i już nie wysylają łańcuszków.
Nie wiem czy mnie zrozumiałeś, nie chodzi mi o łańcuszek, lecz o stronę www.poklikasz.prv.pl/.
_________________ Nie trzeba być bogaczem, aby ofiarować coś cennego drugiemu człowiekowi: można podarować mu odrobinę czasu i uwagi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum