Witam!
Czy ktoś zakładał juz instalacje gazową do autka w firmie AUTO-EKO-GAZ w Wieluniu ?
Jeśli tak to podzielcie się wrażeniami.
Kilka osób polecało mi tego instalatora, ja jednak chciałbym wiedzieć coś więcej.
Jak z serwisem i solidnością wykonania.
Pozdroooooo
Ja osobiście polecam firmę Panów Apanasiewiczów (ojciec i syn) - zero problemów z montazem, terminowość, fachowość i przede wszystkim nie olewaja klientów gdy juz założą instalację i zainkasuja money, bo z tym różnie bywa. Jakość montażu świetna, przede wszystkim czysto i schludnie i z wyobrażnią. Ponadto o ich jakości swiadczy fakt, ze mają podpisaną umowę z Maticarem (salon Skoda) na montaż instalacji gazowych w fabrycznie nowych samochodach (dla niekumatych: kupując nową Skodę z gazem w Wieluniu instaalcja jest montowana przez Apanasiewicza). Gorąco polecam. A na głowackiego też ok tylko olewają klienta po skończonej pracy - przeglądu gwarancyjnego nie można się doprosić.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 11 Gru 2006 Posty: 47 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: wielun
Wysłany: 2007-02-26, 21:55
nie miałem do czynienia z tymi gazownikami, ale ogólnie mi ich odradzano, 4 lata temu bo wtedy szukałem założyłem gaz u pana żółtaszka( o ile nie przekręciłem nazwiska), ma swój warsztat za drewnianym kosciolkiem w kierunku na Mokrsko, pierwsza w lewo za kosciolem i po lewej stronie.
w ciagu 4 lat bylem u niego ok 4 razy, raz w ciagu okresu gwarancyjnego, tylko raz zapłaciłem jakieś 10-15 zl za jakąś śmieszną uszczelkę reszta gratis, moj teść tez tam zakladal i tez nie narzeka.
goraco polecam
Pomógł: 1 raz Wiek: 45 Dołączył: 10 Gru 2006 Posty: 53 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-02-26, 22:09
monterplus napisał/a:
Czy ktoś zakładał juz instalacje gazową do autka w firmie AUTO-EKO-GAZ w Wieluniu ?
Jeśli tak to podzielcie się wrażeniami.
Kilka osób polecało mi tego instalatora, ja jednak chciałbym wiedzieć coś więcej.
Jak z serwisem i solidnością wykonania.
Witam moja opinia taka jezdze juz 5-y rok na ich instalacjach i zadnych zastrzezen
Ja osobiście polecam firmę Panów Apanasiewiczów (ojciec i syn)
A ja tutaj to tak średnio... Mam w aucie ich instalacje ale nie sprawuje sie zbyt dobrze. Tylko nie wiem czy to wina instalacji czy też ogólnie silnik jest kicha Znajomy mechanik polecał mi Wojtasika (za szpitalem - chyba tak jak Żółtaszek tylko że naprzeciwko jego warsztatu - ale nie jestem pewien).
Pozdro
wieluniaczek Przyjeżdża na zakupy czujny obserwator
Pomógł: 6 razy Dołączył: 03 Paź 2006 Posty: 336 Piwa: 1/1 Skąd: z miasta
Wysłany: 2007-02-27, 17:53
red napisał/a:
Wojtasika (za szpitalem - chyba tak jak Żółtaszek tylko że naprzeciwko jego warsztatu - ale nie jestem pewien).
Na pewno ja tam zakładałem i żadnych problemów
[ Dodano: 2007-02-27, 17:54 ]
*miało wyjść z tego posta że red, dobrze określił
_________________ Witaj Gość cieszę się że jesteś i pozdrawiam Cię
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum