Szymon uprawnienia moim zdaniem nie mają z tym nic wspólnego, przykładem jest tu to, iż w dzień wszystkie fora są widoczne na stronie głównej, problem pojawia się dopiero pod wieczór, wtedy u większości i myślę, że też u Ciebie w wielu działach na stronie głównej widnieje - brak postów, choc w rzeczywistości po otwarciu działu one tam są.
Dodatkowo pojawia się problem z wysyłaniem postów, nieraz trzeba po kilka razy to robić zanim się zapisze.
W wielu przypadkach jest tak, że on się zapisuje, lecz dany user otrzymuje komunikat z błedem choć jego post dawno się już zapisał i wtedy powstaje problem z dublowaniem postów. Ten problem występuje z koleji o każdej porze dnia, bez znaczenia czy to w dzieńczy w nocy.
Jeśli chodzi o ten błąd podczas pisania, to jeśli piszecie tj. ja, naciskając najpierw "odpowiedz" zamiast pisania bezpośrednio z okna na samym dole tematu, to po wywaleniu błędu wystarczy wziąć wstecz, poczekać moment i sprawdzić na dole strony, czy czasem już się nie dodał ten post ;) Przynajmniej u mnie widać, jeśli mimo błędu post się dodał.
Poprosze Jareczka o usuniecie "dubeltowych tematów i postów". Są one niby w moich działach, ale nie moge kasowac postów szefa . Juz podpowiadam gdzie:
"zdrowie..."-> "reaktywaja rowerka"
"wieluń"-> "z najlepszymi miejscami z zarciem w wieluniu" / tu to juz sie w ogole narobiło: sa dwa tematy i w obu sa posty, połaczyc je jakos, albo poprzesuwac
Nasi użytkownicy napisali 7700 postów, tematów 600
Mamy 101 zarejestrowanych użytkowników
Ostatnio zarejestrował się kitor
To forum odwiedzono już 18880 razy
Bardziej okraglej liczby nie udalo mi sie namierzyc Jaro wykasuj jednego usera to bedzie rowne 100
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum