Mam zamiar jeździć do Praszki na basen, ale samej to troszkę mi się nie chce. Może znajdzie się jakiś chętny??
Kiedyś jeździłam tam z koleżanką, ale ona teraz nie moze,więc niestety nie mam z kim
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Mam zamiar jeździć do Praszki na basen, ale samej to troszkę mi się nie chce. Może znajdzie się jakiś chętny?? :grin:
Kiedyś jeździłam tam z koleżanką, ale ona teraz nie moze,więc niestety nie mam z kim :sad:
Czemu chcesz jeździć aż do Praszki? W Wieluniu na naszym basenie też można popływać. Nie ma aż tak dużo ludzi.
Najbardziej zależy mi na tej saunie! A w połączeniu z basenem to fajna sprawa jest
Szkoda,ze w Wieluniu nie ma sauny!
Po zatym zniechęcilam się do tutejszego basenu.Kiedys bylam jak zgraja dzieciaków grasowała po basenie, nie było zbyt bezpiecznie Trzeba bylo uważac,zeby jakiś dzieciak na glowę ci nie skoczył
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Pomogła: 4 razy Wiek: 36 Dołączyła: 10 Lis 2006 Posty: 1014 Skąd: Z kątowni
Wysłany: 2007-03-06, 21:03
glizda napisał/a:
hehehe ja tam nie narzekam bo mam na wyciagniecie ręki
glizda napisał/a:
Po zatym zniechęcilam się do tutejszego basenu.Kiedys bylam jak zgraja dzieciaków grasowała po basenie, nie było zbyt bezpiecznie Confused Trzeba bylo uważac,zeby jakiś dzieciak na glowę ci nie skoczył
Ja też nie lubie. Ani jednego, ani drugiego... Sprawiają wrażenie takich niehigienicznych... Zresztą te plyty nagrobkowe z żydowskiego cmentarza... Nie chodzę na wieluńskie baseny
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2007-03-07, 07:21
glizda napisał/a:
a była ,była strasznie lubiłam do niej chodzić tylko za gorąco było i długo nie wytrzymywałam.
[ Dodano: 2007-03-07, 07:23 ]
jak dobrze pamiętam wejście było tuz obok drzwi przebieralni(mowa o wieluńskim basenie)swoja drogą ciekawe dlaczego juz jej nie ma
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum