Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-03-12, 16:47
kobity to tak ściamniają, że to dla nich odrażające taki pokaz. ale jak już znajdą się na takim pokazie to zachowują się gorzej jak faceci na pokazach rozbieranych kobiet.
kobity to tak ściamniają, że to dla nich odrażające taki pokaz. ale jak już znajdą się na takim pokazie to zachowują się gorzej jak faceci na pokazach rozbieranych kobiet.
Ja nie ściemniałam Dla mnie panowie odrażający nie byli....Nawet pierwszy,który wszedł w kasku doprowadził mnie do ataku śmiechu.Ale rzeczywiście w TR na występie miałam czasem wrażenie,że należe do jakiejś innej rasy niż te panie co łapska do nich wyciągały....bleeee....Naprawde,chyba nie tak trudno zobaczyć faceta w stringach
Cytat:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum