Witam!
Jak w temacie... Gazeta Wieluńska to bezpłatny miesięcznik o tematyce regionalnej i nie tylko. Sam osobiście mając już znajomość gazety Puls Wielunia, myślałem ze Gazeta Wieluńska to też jakieś ścierwo.
Ale byłem z błędzie...
Ładna szata graficzna, niezbyt dużo reklam, kilka ciekawych artykułów/wywiadów itd.
http://www.gazetawielunska.pl/
Gazeta w nakładzie 5000 egzemplarzy dostępna w supermarketach, kioskach w całym powiecie... Osobiście natknąłem się na nią podczas robienia zakupów w Sedalu, bo w innych sklepach nie widziałem tej gazety.
Siedziba Gazety Wieluńskiej znajduje się na ul Krótkiej 11 (k. 18stycznia).
A co wy o tym sądzicie?
Pomógł: 10 razy Wiek: 43 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-03-16, 09:42
Ferbik napisał/a:
Profesjonaliści powinni sobie polskie ń sprawić w logo Bo wygląda trochę nie powiem do czego
Kompletna amatorka - myślałem, że już nawet małolaty nie robią takich błędów
_________________ Art. 146, ust. 1: "Rada Ministrów prowadzi politykę wewnętrzną i zagraniczną
Rzeczypospolitej Polskiej."
Art. 133, ust. 3: "Prezydent Rzeczypospolitej w zakresie polityki
zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem."
Wysłany: 2007-03-16, 09:43
Mateusz napisał/a:
Ferbik
Ale rejestracja domeny z polskimi znakami albo jest niemożliwa u nas albo zbyt kosztowna...
mi się wydaje że chyba nie o domenę tutaj chodzi .....
a co do domeny z polskimi znakami to cena taka jak wszystkich domen pl
więc chyba nie wiesz o czym piszesz
kłopot pojawia się gdy chcesz wejść na taką stronę np. z IE , który bez patcha nie obsługuje takich domen
Pomógł: 10 razy Wiek: 43 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-03-16, 09:44
Mateusz napisał/a:
Ferbik
Ale rejestracja domeny z polskimi znakami albo jest niemożliwa u nas albo zbyt kosztowna...
No, podobno za każdą polską literkę w domenie dopłaca się około 1.000 pln - koszt routerów zdolnych pracować w trybie UNICODE.
_________________ Art. 146, ust. 1: "Rada Ministrów prowadzi politykę wewnętrzną i zagraniczną
Rzeczypospolitej Polskiej."
Art. 133, ust. 3: "Prezydent Rzeczypospolitej w zakresie polityki
zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem."
Po jakiego grzyba uruchamiają stronę tylko startową!? Bez przesady - o domeny ze słowem "wielun" nie ma chyba aż takiej konkurencji i batalii o dobry adres. Ale cóż... Ciekawy czy powtórzy sukces "Pulsu Wielunia"?
Mi też już w piątek ta gazeta wpadła w ręcę i muszę stwierdzić, że nawet sobie poczytałam trochę. Z początku chciałam ją tylko "przekartkować", ale wciągnęłam się w czytanie kilku moim zdaniem interesujących i trafionych artykułów.
Jak na razie jest dobrze.
Pomógł: 17 razy Dołączył: 08 Mar 2006 Posty: 1805 Skąd: okalew/wrocław
Wysłany: 2007-03-19, 08:44
przeczytałem całą gazetkę w sobotni poranek czekając w kolejce u fryzjerki w Czarnożyłach. Dobrze się czyta - dużo informacji i co ważne jest bezpłatna. Duży plus za stronę internetową.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum