caac, nie masz tej widokowki w wiekszej rozdzielczosci? Po raz wtory o to pytam ale to Twoje zdjecie powinno zostac wybranym najlepszym zdjeciem roku!!
Wysłany: 2007-03-25, 12:20
Przepraszam Maru, że nie jasno się wyrażam.....Wieluniacy wiedzą kto to jest Stochniałek ;-D
-tzn jest to lokalny proboszcz w jednej z parafji i oczywiście nie ma on swego pomnika .....hehehe
ale ja tak nazywam ten ogromny krzyż w centrum......który to z jego inicjatywy powsał ....
A stoi on na "Nowym Rynku" na końcu ul. Kaliskiej.
Jestem usprawiedliwiony, jako zamiejscowy miałem prawo nie wiedzieć, A " Nowy Rynek ", to jest chyba jest w tym miejscu, gdzie bardzo dawno temu był dworzec autobusowy,( tak wnioskuję ze zdięcia ) czy tak?.
[ Dodano: 2007-03-25, 18:12 ]
Przepraszam za błąd -- zdięcia -- oczywiście że zdjęcia.
_________________ Nie trzeba być bogaczem, aby ofiarować coś cennego drugiemu człowiekowi: można podarować mu odrobinę czasu i uwagi.
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2007-06-11, 15:50
Kupilem widokówke. Super wygląda.
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum