Wysłany: 2007-03-18, 11:41 Ciekawostka. Mężczyźni lubią spać z pluszowymi misiami.
Mężczyźni znacznie częściej, niż kobiety kładą się samotnie spać z pluszowymi misiami.
Badania przeprowadzone przez sieć hoteli Travelodge na grupie 2000 Brytyjczyków wykazały, że pluszowe przytulani towarzyszą podczas snu 20% mężczyzn i 15% kobiet.
Aż 63% ankietowanych przyznaje, że trudno im zasnąć bez przytulania, a 60% czuje się w łóżku samotnie bez partnera.
8% kobiet i 3% mężczyzn walczy z uczuciem samotności rozpylając w sypialni perfumy ukochanej osoby.
Większość uczestniczących w badaniu pań najchętniej przytulałoby się przed snem do Johnny’ego Deppa, natomiast panowie najczęściej wymieniali Angelinę Jolie.
Pomógł: 10 razy Wiek: 43 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-03-18, 12:38
Nie, ale ogólnie można rzecz - to wasza wina, za mało się do nas przytulacie
_________________ Art. 146, ust. 1: "Rada Ministrów prowadzi politykę wewnętrzną i zagraniczną
Rzeczypospolitej Polskiej."
Art. 133, ust. 3: "Prezydent Rzeczypospolitej w zakresie polityki
zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem."
hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 35 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
Wysłany: 2007-03-18, 12:38
Czyli Jas Fasola pokazuje prawdziwy obraz Brytyjczykow Odessalem sie od maskotek w przedszkolu ;]
Pomogła: 8 razy Wiek: 35 Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 727 Skąd: z 1038:D
Wysłany: 2007-03-18, 12:41
a ja śpię z moim pluszakiem... mam go chyba 15lat już i śpię bez niego jak bratanek mi go zabierze albo jak nie mam siły go szukać... no cóż, jestem typem "przylepy" (uwielbiam się przytulać) więc pluszak to fajna sprawa
U mnie był MIś -PANDA dopóki nie był już reprezentatywny i mama wykorzystała moją chwilową nieobecność i ... miejsce PANDY zajął BYCZUś, z którym śpię od 6 lat.
Badania przeprowadzone przez sieć hoteli Travelodge na grupie 2000 Brytyjczyków wykazały, że pluszowe przytulani towarzyszą podczas snu 20% mężczyzn i 15% kobiet.
Te 2 tyś. Brytyjczyków to jacyś obłąkańcy, którzy z owej ankiety zrobili sobie dobrą zabawę.
Od drugiego roku życia nie śpię z przytulankami w postaci misia, tygryska, byczka, żabki etc.
hmmm facet śpiący z przytulanką... to musi być niezły widok jeszcze nie dane było mi zobaczyć coś takiego! heh a sama nie pochwalę się niczym, bo w tym temacie nie mam czym. Jakoś nie czuję potrzeby tulenia się do misia podczas snu. Ale zawsze może się to zmienić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum