A tak na serio wg mnie lepsza prawdziwa kobieta niż samotne spanie w łóżku, nawet z jakąś maskotką, która tylko kurz zbiera i jest siedliskiem roztoczy.
Wysłany: 2007-03-19, 11:56
LUDZISKA
Pluszkai do łóżek, co wy!! partnera słodkiego!! Przynajmniej miło mozna cos z nim zrobic, ciepło i zawsze moze rano kawe przyniesc do łóżka lub dobre piwko do snu!!
A ja tam lubie sie w cos wtulić i wcale sie tego nie wstydze.
Jak nie w misia, to w poduszke
A to moi kumple do spania (pare lat temu mój pies ich troche sponiwierał):
Wysłany: 2007-03-20, 08:56
Nie zdarza mi sie spać z przytulanakami bardziej już teraz maltretuje jaśki, ale pamietam do tej pory łóżko mojego brata jak miał 4 lata. Na poduszcze najważniejsze miejsce zajmował pies uszytu przez mamę, pare misiów, króliki, gązo i jeszcze kilka innych pluszaków. Po codziennym wieczornym rytuale układania wszystkich przyjaciół ( gdzie żadnego nie mogło brakować ) zostawał mu mały skrawek poduszki. Rano pół towarzystwa trzeba było zbierać z podłogi, czasem razem z bratem ale pozbyc ich się nie chciał za skarby świata.
Cuż do tej pory jest przylepa, ale teraz do łóżka zabiera tylko jedną przytulanke
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum