Wysłany: 2007-03-22, 18:11 Weslee w Mazurku, Oberża Knieja
Witam!
Czy ktoś miał lub bawił się na weselu w Mazurku w Osjakowie albo w Oberża Knieja w Sieńcu? Planuję wesele i chciałabym uzyskać jakieś informacje. Pozdrawiam!
hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 35 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
Wysłany: 2007-03-22, 18:28
Oto opinie internautów jakie znalazłem na temat Mazurka
Cytat:
Świetny obiekt i swietna kuchnia. Naprawde godny polecenia!
Cytat:
Bardzo elegancki. Polecam na wesela, komunie, chrzciny i nie tylko. Dobra kuchnia.
Cytat:
całkiem miło
Cytat:
Ocena 8.57 (głosowało 45)
Co do Sieńca, pierwsze słysze. W Mazurku byłem przyjazdem. Miło, fajnie i dobra obsługa .
Oberża Knieja to podobno nie specjalne jedzonko i mało profesjonalna obsługa .
Mazurek pamiętający lata 70 troszkę się odmładza, ale jeszcze sporo w tym temacie ma do zrobienia ...
Jak bym miał wybierać to wybrał bym już w Podjadku lub w Borynie
W Mazurku byłam na 18-tce. Myślę, że Emanuel się nie pogniewa, jeśli napiszę, że ...było świetnie, obsługa 1 klasa, jedzonko też ok. Przy okazji pozdrowienia dla syna właściciela.
Jeśli chodzi o oceny imprez typu wesele to wiele zalezy od nas samych a niekoniecznie od wystroju czy obsługi.
Nie byłem na weselu ani w Mazurku ani w Oberży Knieja. Ale jak bym miał polecac coś w okolicy to:
1) Zacisze Konopnica
2) Kamion
3) Podjadek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum