dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2007-03-25, 20:04 Rozpoczęcie sezonu rowerowego!!!
Dzisiaj obejrzałem prognoze pogody na kolejne 7 dni i doszedłem do wniosku, że już chyba najwyższa pora pojeździć troszkę na rowerze. Szukam chętnych na małą przejażdżke w najbliższą sobotę tj31.03.2007 ok godz.14-15. Na początek proponuję krótką trase ok 42km
Wieluń-Kamion-Krzeczów-Wieluń.
Czekam na chętnych i na ewentualne propozycje innej trasy
Pomogła: 8 razy Wiek: 35 Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 727 Skąd: z 1038:D
Wysłany: 2007-03-25, 21:42
ehh.... 42km na rozgrzewkę?! że tak powiem... LOL.... lubię jeździć na rowerku ale 42km i więcej to ja mogę robić po tygodniu codziennego jeżdżenia.. niestety moje nogi tego wymagają;/ także... może jak od czerwca z siedzącego trybu życia się przestawię to może gdzieś pojadę chyba że wy na rowerach a ja autkiem
Muszę w tygodniu pojeździć parę km, żeby sprawdzić w jakiej kondycji są moje kolana, jeśli wszystko będzie ok to jak najbardziej W innym przypadku rehabilitacja
Ja bym sie pisał jak czas pozwoli ale jest jeden warunek - tempo SPACEROWE n
Ja to tak jak red - tempo spacerowe
Ja bym się chętnie pisała na taką wycieczkę rowerek już jest gorzej z kondycją
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2007-03-26, 08:56
To może na początek zróbmy krótszą trasę tzn. Wieluń-Kamion-Wieluń ok26km. Tempo może być spacerowe (zresztą zawsze jest )
Ja również nie wiem jak na takie 42km zareagują moje nogi.
Zresztą w sobote ma być delikatny wschodni wiatr i wcale łatwo nie będzie.
Proponuje zbiórkę o godz 14.30 w najbliższa sobotę na Starych Sadach obok sklepu Mlekolux i ruszamy spacerkiem do Kamionu
_________________ Potrzebujesz DSL-a, Neostradę? Call me 502-408-902
Dawid ale Wieluń-Kamion-Krzeczów-Wieluń to wcale nie dużo dalej jak do samego Kamionu i z powrotem Mam nadzieję, że w krótkich spodenkach da się już jechać
Mój rower zepsuty chyba... Co się nim najeździełem i jakieś kulki z łożyska mi wypadły... A przez 9lat bezawaryjny.
Ja to kurs rowerem robiłem często Wieluń-Ruda-Przycłapy-Jajczaki-Łaszew-Bieniec. Droga nieco podziurwaiona, ale duże prędkosci da się uzyskać, i co najważniejsze tiry tam nie jeżdżą...
Pomogła: 8 razy Wiek: 35 Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 727 Skąd: z 1038:D
Wysłany: 2007-03-26, 15:20
to ja się mogę pisać na tempo bardzo spacerowe i te 24km jeszcze tylko będę musiała zobaczyć jak czasowo wyrobię..;/ poza tym o której byłby powrót? w moim rowerku świateł brak
Wysłany: 2007-03-26, 15:34
Myślę raulmanka ze wrócimy ok 18(pod warunkiem że wyjedziemy o 14.30)
Mój rekord na trasie Wielun-Kamion(tutaj jedno małe piwko) i powrót do Wielunia to 85min
_________________ Potrzebujesz DSL-a, Neostradę? Call me 502-408-902
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum