Szkoda Ignaczaka, ale chyba Lozano miał rację.
Trudno zgodzić się z tym, aby w czasie trwania turnieju zawodnicy pili alkohol i wracali o 3:00 na kwaterę...
Trener zrobił prawidłowo! Zachował sięjak prawdziwy trener, który dba o dobro całej drużyny.
Sierpnia czwartego rocznik osiemdzisiat trzy
rodzi się w Wieluniu nasz Mariusz Wlazły
Dziś już 22 lata kończy - najmłodszy z kadry
Nasz Mariusz, nasz Mariusz, nasz Mariusz Wlazły
Więc jako fanka w jego urodzinki
Życzę mu zdrowia, szczęścia
Dobrze rozegranej piłki
Żeby nigdy się nie denerwował
I czasem asa zaserwował
Innych do walki zagrzewał
Żeby smutnych dni nie miewał
Aby na treningach w Spale
Nie męczył się wcale
I żeby nasz trener Lozano
Widział w nim co rano
Przyszłość naszej kadry
Którą jest niewątpliwie - nasz Mariusz Wlazły
I zdobędziemy po tak wielu latach
Medal na przyszłorocznych mistrzostwach świata
I gdy nasze orzełki rozwiną skrzydełka
To POLSKA siatkówka znów będzie wielka
Drogi Mariuszu jest wiele Twoich fanek
Tych rozwrzeszczanych pseudo fanek-kochanek
Które nie wiedzą, że Twoje serce
Jest dane tylko jednej panience
Ja się cieszę, że takiego kogoś masz
Kogo szanujesz, wielbisz i tak bardzo kochasz
Najważniejsze jest szczęście Twoje
A o to się nie boję
Dziś są Twoje urodziny
Więc nie miewaj smutnej miny
I pamiętaj że nawet kiedy przegracie mecz
Polscy kibice nie pójdą precz
Zawsze będą z Wami sercem
Które Polskę kocha wielce
FanKa, 2005-08-13 13:45:15
Marcin [Usunięty]
Wysłany: 2005-08-21, 14:07
Wlazły miał urodziny a nikt nas nie poinformowal??
Jak moja kariera sportowa była jeszcze w czasach swietnosci to nikt mi takich wierszyków nie pisał.
Wczoraj miałam okazje przeglądać zestaw swoich zdjęc, oglądałam je z młodsza fanka Wlazłego, jak zobaczyła go na grupowym zdjeciu100-dniówkowym mało go mi nie zabrała. Biedne dziewczyny, on jest "zajęty ZAJĘTY" przez Paule, z tego co wiem to w sierpniu miał być ślub.
Ja jak byłam młodsza to podkochiwałam się w Michaelu Jordanie , na szczescie okres fascynacji mi juz minał dawno.
Aneeczka_ [Usunięty]
Wysłany: 2005-08-22, 14:51
ywis napisał/a:
W końcu nie On sam ma za zadanie rozgrywać na boisku, a z partnerami i nie wszystko od niego zależy.
wiem, wiem ja tylko stwierdziłam fakt, że nie udało im się wygrać co nie oznacza, że on był czemuś winien
[ Dodano: 2005-08-24, 20:02 ]
Mariusz swoją przygodę z siatkówką rozpoczął już w 1995r. Wtedy to przyszedł po kolegę na trening, żeby iść z nim na basen. Wówczas został chwilę i pograł w siatkówkę. Od tamtego czasu tak polubił ten sport, że zajmuje się nim do dziś.
(Podobno)
ywis [Usunięty]
Wysłany: 2005-08-24, 20:15
MaRtUsIcAaA napisał/a:
(Podobno)
To skąd masz takie informacje? Z tego co mi wiadomo i wiem, to od kiedy zaczęły się treningi piłki siatkowej w Szkole Podstawowej nr 2 w Wieluniu na os. Wyszyńskiego, to od tego czasu Szampon zaczął grać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum