U nas w domu każdy z nas miał nagrywaną komunię przez pana Pawlaka. On mieszka na wyszyńskiego w bloku prostopadłym do globiego.
Nagrywa on też komunię w kościele św. Stanisława.
Polecam Studio Cyfrowe.
www.studiocyfrowe.pl
Kontakt: Tomek tel. 604 428 428
lub osobiście w komisie telefonów komórkowych na rogu ulic Kaliskiej i Zamenhofa.
Pomogła: 9 razy Wiek: 43 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 239 Piwa: 1/5 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-04-05, 11:59
rewelacyjna jakość to Foto Max Video z Łubnic. Nagrywali nam wesele. Tel: 0627847016. P.S. Z tego co wiem są rozchwytywani Piotrek jest chyba najlepszy, studiuje na filmówce w W-wie
Ooo tak. Miałam okazję oglądać kilka wesel, które właśnie oni filmowali i byłam pod wielkim wrażeniem. Pełen profesjonalizm, a momentami miało się uczucie, że ogląda się jakiś film romantyczny. Naprawdę suuuper to zrobili.
Poza tym mogę jeszcze polecić video-filmowanie z Mokrska, czyli Foto Video Studio Mokrsko 11a i Studio Tęcza z Turowa.
[ Dodano: 2007-04-05, 15:19 ]
Udało mi się jeszcze zdobyć numer do Mokrska - 602 406 670.
Dodam swietnego profesjonaliste tylko ma bardzo napiety grafik!! Ogladalem nagrany slub - cos wspanialego!!
Studio filmowe VideoMag
Lututów ul. Wieruszowska 45
tel. 695 416 248 lub 609 811 032
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum