Słyszałem, że ma nie być 3ciego sezonu ;/ Co wy na to?
Wystarczy obejrzeć dodatkowy odcinek "The Road To Freedom" tam jest mowa, że panowie mają scenariusz na 5 sezonów. Ja jestem za tym aby serial zakończył się na czwartym, ponieważ po piątym już nie będzie smakował jak dojrzała pomarańcza ...
ps. we wtorek od. 19 ... aż mnie nosi
_________________ I była zgroza nagłych cisz! I była próżnia w całym niebie!
A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebie?
"Chory diabeł potrafi być mnichem, a gdy poczuje się lepiej znów jest sobą"
zap napisał/a:
Słyszałem, że ma nie być 3ciego sezonu ;/
Nie wydaje mnie się n n n Serial cieszy się zbyt wielką popularnością żeby przestali tylko na 2 sezonach n
No właśnie tylko nie ma nigdzie potwierdzenia, każdy tylko mówi nie wydaje mi sie i na tym się kończy... szperałem trochę po necie niby będzie 3 sezon, oby tylko go nie naciągali z przesadą
[ Dodano: 2007-03-02, 21:25 ]
Wreszcie znalazłem na oficjalnej stronie tutaj
Premiera na koniec sierpnia - trzeba się uzbroić w cierpliwość
Seria 2 dobiegła do końca
Z tego co kolega mi mówił będzie 3 seria w której ma się pojawić pewna "kobieta ze zdolnościami" przypominającymi Michaela !!!!! Oj będzie się działo
Według mnie serial z powodzeniem mógł się już skończyć na tej serii, ale skoro producenci zadecydowali inaczej trzeba będzie oglądać Nie ma zmiłuj Miejmy nadzieję, że następna seria będzie na takim samym poziomie jak dwie już wyemitowane
końcówka drugiej niestety ale ciągnęła się jak flaki z olejem, w pewnych momentach widać było, że scenarzystom brakowało już pomysłów... jak dla mnie za długie.
Chociaż nie powiem, że serial (słowo wymoderowano).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum